2777
2789
عنوان

شما بگین ویس پسر ک فحش بد میدی خنده داره...؟!😏😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 1568 بازدید | 52 پست

داشم با شوهرم حرف میزدیم دیدم گوشیم پیام اومده دیدم دوستمه نوشته خااک تو سرت انصافا ادم تو اینجور وقتا طرفشو میشناسه بی جنبه ای

به همین سوی چراغ قسم کاربر قدیمی ام😃والا بوخودا   تیکر بارداریم نیست
اونم میگف نععععععع من گفتم ویسارو گوش میکنی میخندی بلاک میکنی! شما جای من یکی بهتون با شماره ناشناس ...

اخه فحش خندیدن داره اونم فحش اینجوری🙄ای دیونس تو هم باش برخورد میکردی دعواش میکردی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد منو بلاک کرده😏😏😏😏

اون خودش میدونست من هچوقت جواب مزاحم نمیدم همشو میدم شوهرم جواب میده الکی فرستاده بود

داشم با شوهرم حرف میزدیم دیدم گوشیم پیام اومده دیدم دوستمه نوشته خااک تو سرت انصافا ادم تو اینجور وق ...

میگفتی خاکتو سر تو و . .........

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت

چ دوستای بی معنی داری .اگه من بودم شوهرم دیگه هرگزنمیذاشت بااین مثلادوستم رابطه داشته باشم آدم بیخود ...

شوهر بیچاره انقد ناراحت شد دستاش میلرزید از عصبانیت

داشم با شوهرم حرف میزدیم دیدم گوشیم پیام اومده دیدم دوستمه نوشته خااک تو سرت انصافا ادم تو اینجور وق ...

ینی چی چه ادمیه این🤣😂یه ناشناس بیاد فحش بده کجاس باحال و خنده داره این مطمعنی کم نداره؟

تو هم میخواسی بگی اره راست میگی! شناختمت واقعا

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

اون شب چون حواسم ب گوشی شد شامم خراب شد شوهرمم ناراحت شد هم خودم شبمونو خراب کرد اصن

بازم خوبه شوهرم بهم اعتماد داش چیزی بهم نگف

شوهرتم باید فحش میداد بش دل خودشو خنک میکرد 

میخاست فش بده میگف ن وایسا ببینم این کیه پیداش کنم زندش نمیذارم 😒