2777
2789
بچه ام به سه کیلو برسه من راضیم 

میرسه انشالله

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ام به سه کیلو برسه من راضیم 

مگه وزنش چقدره که استرس داری؟

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
سی و سه هفته 1615

بازم اونقدر کم نیست

ماه اخر مهمه که اگه این چیزا رو بخوری حتما به ۳کیلو میرسه نگران نباش

یه خورده کمه... من۳۱هفته۱۸۰۰بود... ولی اینو بدون وزنگیری بعد تولد خیلی مهمتره

وکتر گفت بچه ات ریزه میزه ست احتمالا بعد از تولد یکی دو سالم خیلی وزن نگیره ولی بعدش وزن میگیره

ی آشنایی دارم چهار تا بچه داره که سبکترینشون ۳۶۰۰ بوده موقع تولد میگفت لبنیات خیلی میخوردم.پسر اولش۵ ...

واقعاا  5کیلو لابد دروغ میگه مگه رستمند بچه هاش

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 
واقعاا    5کیلو لابد دروغ میگه مگه رستمند بچه هاش

عموی شوهر منم ۶کیلو طبیعی دنیا اومده

الانم خیلی هیکله

مامانبزرگ شوهرم میگه تو بیمارستان پتو رو میکشیدم خودمو به خواب میزدم چون همه میخواستن بیان ببینن کی بوده ۶کیلویی دنیا اورده

ماه آخر من شیر و ماهی زیادمیخوردم مخصوصاشیر.، دکتر گفت ماه آخرنزدیک۲.۵کیلو اضافه کرده

از زمانی که باردار شدم ماهی دوست ندارم بخورم به زور میخورم شیر رو روزی دو لیوان میخورم