2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خوشبختی یعنی مادرشوهری که خیری ازت بهمون نمیرسه تو این سختی های الانمون...پس لطفا دیگه شری نرسون

نمیتونه باد میکنه میترکه

جایی که قانون به پایان رسد، ظلم آغاز می شود... 
اصفهان مادرشوهرا ب شدت از عروس متنفرن. همش تیکه بار عروس میکنن ولی مرداشون ب زن احترام میذارن

اصفهان همه جورادم داره

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود ❤️
اتفاقا خیلی مرد زندگی ان مگه من گفتم نیستن.زنهاشونم اهل زندکی ان من چیز دیگه گفتم  

میدونم چی گفتی ولی اینجورنیس کدوم شهررفتی مگ ک اینجوری بودن؟

اتفاقا خیلی مرد زندگی ان مگه من گفتم نیستن.زنهاشونم اهل زندکی ان من چیز دیگه گفتم 

من شنیدم ترکا خیلی بیش از اندازه غیرتین نمیدونم چقدر صحت داشته باشه

جایی که قانون به پایان رسد، ظلم آغاز می شود... 
من شنیدم ترکا خیلی بیش از اندازه غیرتین نمیدونم چقدر صحت داشته باشه

آره ولی غیرتین بی غیرت بینشون هستاهمه مثل هم نیستند 

عزيزم محدوده اذربايجان اصلا عروس ادم حساب نميكنن براي همينه عروس فقط به چشم برده نگاه ميكنن برعكس ...

اصلااین حرفتوقبول ندارم توهرثومو ومذهبی همه جورآدم هست ترکاهم عروس دوستن اتفاقا شدیدا چون پسردوستن

عزيزم محدوده اذربايجان اصلا عروس ادم حساب نميكنن براي همينه عروس فقط به چشم برده نگاه ميكنن برعكس ...

نه اینطوری نیست که آدم حساب نکنند .ولی دوس دآرن عروس با مادر شوهر مچ باشه.منو 7 سال به زور با مادر شوهرم تو ی ساختمون نگه داشتن.یعنی 7 سال جنگیدم جدا شدم .الانم خواهر شوهرام عید دیدنی هم نمیآن.راحت شدم...