2789
عنوان

دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 30 پست
رابطه در ازاي پول حتي براي زن و شوهرم همين حسو ميده  اح اح

نفهمی اگه درست بخونی شاید بفهمی که بعید میدونم 

زنو شوهرم تو زندگی وظایفی دارن نه اینکه در ازای رابطه پول بخوان یا غیره 

آرامش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چون چن تیکه جهزیه پاش بود و ی مقدار شیربها ک گذاشتن گردنش😁قضیش مفصله ولی من هروقت میخاست میرفتم در ...

آها ،ولی دوستمم همیشه با جون و دل باهاشه دوسش داره ولی مشکل مالی داره پسره میدونه بهش قول داده بود هرماه بهش پول بده که زد زیرش دوستمم هیچی نگفت ولی بهم میگه آخه مگه من وسیلم ناراحتیه منو نمیبینه مگه دوسم نداره که کمکم نمی کنه بخاطر رابرتسون چندبار عفونت گرفت پول نداشت بره دکتر روشم نمیشد به مامان باباش بگه چون میپرسیدن چرا میخوای 

به نامزدش میگه اونم میگه من وظیفه ندارم بدم درحالی که به خاطر نامزدشنامزدش دوستم مریض شده بود

آرامش
دقیقا قربون آدم چیز فهم 

من وقتی با شوهرم قهرم طبق معمول نهارو شامشو اماده میکنم لباساشو میشورم خودش ی بار گف چرا وقتی قهری هنوزم کارامو میکنی گفتم مگ وقتی قهریم تو میشینی توخونه و سرکار نمیری من وظیفمودارم انجام میدم چون تو داری وظیفتو انجام میدی

برا سلامتی نی نی ی صلوات مهمونم کن فداتشم🥰
این خانم من دیدم بارها تو تاپیکای مختلف همینطوری با لحن بد و با بی ادبی صحبت میکنه به دل نگیر

به دل نمیگیرم  میسپارم به خدا واسش پیش میاد اونوقتکه میفهمه

آرامش
آها ،ولی دوستمم همیشه با جون و دل باهاشه دوسش داره ولی مشکل مالی داره پسره میدونه بهش قول داده بود ه ...

خب باید میگفت بیاببرم دکتر ازش پول نخاد اون کارشو بخاد مثلن لباس بخاد نگ پول بده وفتی رفتن بیرون بکشونش پیش بوتیک ها و لباس بخره

عزیرم اول مطمین شین ک طرف خسیس نیست

البته ممکنه بیچاره بی پول باشه روش نشه بگه ندارم

من وقتی با شوهرم قهرم طبق معمول نهارو شامشو اماده میکنم لباساشو میشورم خودش ی بار گف چرا وقتی قهری ه ...

درسته لجو لج بازی که نیست زندگیه مشترکه واقعا آدم باید وظایفشو بدونه متاسفانه بعضی مردا خودشون میزنن به اون راه

آرامش
خب باید میگفت بیاببرم دکتر ازش پول نخاد اون کارشو بخاد مثلن لباس بخاد نگ پول بده وفتی رفتن بیرون بکش ...

نه بی پول نیست خسیسم نیست کلا دوس داره هرکاری که خودش دوس داره انجام بده خرج میکنه ولی هر جور که خودش میخواد دوستم گفت بریم دکتر نامزدش قبول نکرد دیگه مجبور شد بگه بده خودم میرم 

آرامش
نه بی پول نیست خسیسم نیست کلا دوس داره هرکاری که خودش دوس داره انجام بده خرج میکنه ولی هر جور که خود ...

حتمن باید بره پیش مشاور اون خیلی بهتر راهنمایی میکنه