2777
2789
عنوان

قرص ahcc برای درمان ویروس Hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 104742 بازدید | 140 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همش میارسم از لو ریست های ریستک بشه . ببخشید این سوالو میکنم شریک جنسیت تو وین ۵ سال یک نفر یوده ...

نه عزیزم تغییر نکرده تعداد تایپ ها کم شده ۳۵ هم داشتم ولی مابقی تایپ ها رو از بین برده فقط همین ۳۵ مونده، 

خیر شریک جنسی دیگه ای نداشتم من متاهل هستم ۶ ساله شوهر دارم

نه عزیزم تغییر نکرده تعداد تایپ ها کم شده ۳۵ هم داشتم ولی مابقی تایپ ها رو از بین برده فقط همین ۳۵ م ...

اها فکر کردم ۱۶ بوده شده ۳۵ . ترسیدم فکر کردم تغییر میکنه منم متاهلم. از دست این شوهرامون. 😐 من که همش گریه میکنم میگم تقصیر تووووووئه اینا

میشه واسه سلامتیم یه صلوات بفرستی!!!😍
سلام  استارتر شما هستی؟ منم دنبال دفع این ویروسم  شما در مورد قرصهایahcc  به نایجه ...

بله عزیزم منم خیلی راجع بهشون تحقیق کردم اما چون مطمئن نبودم که جوابگو باشه نتونستم ریسک کنم و این همه بابتش هزینه کنم الان تقریبا ۲ ماهه که پاورفیت و جایگزین این قرص مصرف میکنم امیدوارم که جوابگو باشه

عزیزم وقتی بدنت تونسته ویروسو یک نوعش که خطرناک بوده دفع کنه حتما میتونه نوع دیگشم دفع کنه....حتما حتما ....شیتاکه را تهیه کن چون شنیدم خیلی اثر داره ..شما که اینقدر هزینه کردی اینکارم بکن..و استرستو کم کن چون ایمنیتو میبره بالا

دوست من با بالا بردن ایمنیش تونست این ویروسو دفع کنه ..خیلی چند سال پیش نگران بود اما یادمه خیلی داروهای تقویتی میگرفت البته نمیدونم شیتاکه را گرفت یا نه اما میدونم کپسولای گرونی میخرید

شما هم مطمئن باش برات اثر می کنه

عزیزم وقتی بدنت تونسته ویروسو یک نوعش که خطرناک بوده دفع کنه حتما میتونه نوع دیگشم دفع کنه....حتما ح ...

ممنون از انرژی خوبتون عزیزم حتما همینطوره بله دوماهه دارم قرصش و مصرف میکنم ایشالا که از بین میره🙏😍

سلام به همه

تنها دارو برای درمان زگيل تناسلي قرص هاي AHCC هستش فقط توی ایران هیچ جا پیدا نمیشه . من یک بسته از قرص  AHCC   پلاتینیوم رو اول از سایت مالتینا گرفتم البته بیچارم کردن تا برسه بیشتر از 3 - 4 ماه طول کشید اشکمو دراوردن تا بهم تحویل بدن ولی 2 تا بسته بعدی رو از شرکت فرازطب گرفتم . همون روز هم که واریز کردم بهم تحویل دادن

.. من الان 3 ماهه دارم استفاده می کنم از یک ماهه پیش زگیل هام یکی یکی دارن خشک میشن و می افتن .. یه قطره و یک کرم هم کنارش استفاده می کنم. اون قطره و کرم هم نمی دونم چیه خودشون کناره قرص برام فرستادن

به شما هم پیشنهاد می کنم جای اینکه انقدر نگران باشین یکم هزینه کنید و خودتون رو درمان کنید

سلامتی آدم ارزشش خیلی بیشتره ... خودتون رو درمان نکنید دو روز دیگه سرطان می گیرید اون موقع 100 برابرش رو باید خرجه سرطان بکنید

آدرس سایتشون رو یادم نیست ولی توی گوگل هم به فارسی بزنید " فرازطب " سایتشون رو براتون میاره .. تماس میگیرید میفرستن