راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
چون انقد خوبید باورتون نمیشه دیگه من خواهرشوهرام عمرا کاری واسه برادرکنن چون میگن وظیفه برادره واسه ...
والا به نظر من وظیفه پسر و خانوادشه من همیشه به مامانمم میگم دامادات خانوادهاشون پشتشون بودن و کمک و حمایتشون کردن شما هم برا پسرت وظیفه داری همینکارو بکنی و پشتوانش باشی شمام اگه خانواده همسرت فقط توقع دارن و کاری نمیکنن رفت و آمدتو کم کن تا اعصابت آروم باشه
مال منکه اینقد بیشعور بود الان دوساله شوهرمو خودم باهاش قطع رابطه کردیم بعدش خانوادش شروع کر ...
ماهم بایکیشون قطع ارتباطیم اونم چون ۱۲ ملیون پول شوهرم و ۴۵ تومن مال پدرشو بالا کشید مادره هیچی ب دخترش نگفت نذاشت این پدر و پسرم باهاش دعواکنن حقشونوبگیرن .اون خواهرشوهرم ک قطع ارتباطیم ۳ بار طلاق گرفته ۴۸ سالسه ۴ تا دختر داره
گاهی ناخواسته قضا وت میکنیم بعد در همان موقعیت قرار میگیریم اما نمیدانیم چرا.....