2777
2789
عنوان

امشب بالاخره یه تاپیک بیخود تعطیل شد😏

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 44 پست
جواب تهمتو باید همینجور داد

نمیدونم والا ولی همه چادری ها خراب نیستن همه مانتویی ها هم سالم نیستن خوب و بد تو همه هست.

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم والا ولی همه چادری ها خراب نیستن همه مانتویی ها هم سالم نیستن خوب و بد تو همه هست.

اخه مد شده میگن اکثر هرزه ها و زندگی خراب کن ها بی حجابان

خوب اونی که به اسم دین این کارو میکنی که بدتره

لخت گشتن هم شرف داره به این کارا

من تو تاپیک چادر بودم استارتر شما خیلی بد حرف زدی درباره چادری ها...بهشون تهمت زدی..منم چادری نیستم ...

من ک تو تاپیک نبودم ولی کاش همه یاد بگیرن ک وقتی گگه کرد در بلخ اهنگری.....

یکی بد میکنه، ناسزا بار همه میکنن.‌اینا حق الناسه. 

دل میشکنن. یه چادری ک شاید ب چادرش اعتقادی هم نداره رو میبیننن و جمع میبندن و ب همه جادریا بد میگن.

یا یه چادری، بیخیال این همه مسایل دینی میشه و بدون  رعایت سرایط امر ب معروف، به خاطر حجاب دیگران بهشون توهین میکنه.😔

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
من ک تو تاپیک نبودم ولی کاش همه یاد بگیرن ک وقتی گگه کرد در بلخ اهنگری..... یکی بد میکنه، ناسزا بار ...

وقتی میدونن تاپیک جز دعوا سودی نداره چرا الکی جو رو متشنج میکنن؟🙄حق الناسش بیشتر نیست؟

من ک تو تاپیک نبودم ولی کاش همه یاد بگیرن ک وقتی گگه کرد در بلخ اهنگری..... یکی بد میکنه، ناسزا بار ...

من خودم مانتویی ام و راستش چادر دوست ندارم ولی کاملا مخالف اهانت ب با حجابا هستم خیلی باحجابا خوب و خانومن مانتویی خوبم داریم خرابشم داریم..ولی بحث درباره این چیزا ناراحتی پیش میاره فقط...بیخیالی بهتره دوستم🌹🌹

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
وقتی میدونن تاپیک جز دعوا سودی نداره چرا الکی جو رو متشنج میکنن؟🙄حق الناسش بیشتر نیست؟

تو ادم خیلی دلسوزی هستی. چون دیدی حق الناس زیادی گردنشه، مقداری بار از دوشش برداشتی و رو دوش خودت گذاشتی. نه؟ الان داری کمکش میکنی تا تنهایی این همه حق گردنش نباشه. 

من خودم مانتویی ام و راستش چادر دوست ندارم ولی کاملا مخالف اهانت ب با حجابا هستم خیلی باحجابا خوب و ...

راست میگی. حرف حق همینه.👌

مخالف اهانت چادریا به غیر چادریا نیستی؟

مخالف هردو هستم عزیزم انقد جبهه نگیر بیخیال هرکسی رو تو قبر خودش میزارن بخدا...هردوتاش اگه بهم بی احترامی کنن میشه حق الناس