balooot مدیر عضویت: 1398/01/28 تعداد پست: 3589 عنوان کیا بچه وسطن؟😕 | مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 68 پست شماهم معتقدین بچه های وسط همیشه میسوزن و کمتر ازبقیه بهشون محبت و توجه میشه؟😕 سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی! 1398/05/03 | 00:49 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
balooot مدیر استارتر عضویت: 1398/01/28 تعداد پست: 3589 از بقیه رشته ها متنفرم 😣😖کلا شرایط خیلی بده تو یه سنی هستیم که درامد نداریم منم هیچ ... تجربی بودی؟من تجربی ولی هم کنکور زبان دادم هم هنر سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!
mahlaqa عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 3897 واسه مامان من پسردختر نداره کلا من با هرکدومشون بحثم بشه مامانم ازون دفاع میکنه...😔😔 خب منم همینطورم😶😂عب نداره شوهر کنی خوب میشه هوا یه جوریه که موقع خواب هی باید بچرخیم که ته نگیریم 😟😛😶
forughbanoo عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 440 تجربی بودی؟ من تجربی ولی هم کنکور زبان دادم هم هنر اره تجربیم خواهر منم دست کمی از خواهر تو ندارهاز رفتار خواهرم به اندازه مادرم ناراحت نمیشم ادم از مادرش یه توقع دیگه داره 😔
balooot مدیر استارتر عضویت: 1398/01/28 تعداد پست: 3589 اره تجربیم خواهر منم دست کمی از خواهر تو نداره از رفتار خواهرم به اندازه مادرم ناراحت نمیشم ... فروووغ کنکورو چیکارکردیمن91هزارشدم تجربیو😕 سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!
forughbanoo عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 440 فروووغ کنکورو چیکارکردی من91هزارشدم تجربیو😕 منم گند زدم 😑تقریبا ۳۰۰۰ منطقه ۳ ب زووور خانواده میخوان بفرستنم دانشگاه ولی هم چنان دارم مقاومت میکنم 😥😭
balooot مدیر استارتر عضویت: 1398/01/28 تعداد پست: 3589 منم گند زدم 😑تقریبا ۳۰۰۰ منطقه ۳ ب زووور خانواده میخوان بفرستنم دانشگاه ولی هم چنان دارم مقا ... سه هزار خیلی خوب شدی فرهنگیان میاری👏👏چرا نمیخای بری دختر😕مثلاامسال خیلی خوب بود؟!!پرستاری و بهداشتم میاری سهمیه منطقه داری👌 سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!
forughbanoo عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 440 سه هزار خیلی خوب شدی فرهنگیان میاری👏👏چرا نمیخای بری دختر😕مثلاامسال خیلی خوب بود؟!! پرستاری و بهد ... پزشکی دوست دارم😔هیچ علاقه ای به رشته های دیگه ندارم از پرستاری و تربیت معلم متنفرررررررم به حد مرگ میمونم سال بعد واسه پزشکی 😕😟😞🙁
balooot مدیر استارتر عضویت: 1398/01/28 تعداد پست: 3589 پزشکی دوست دارم😔هیچ علاقه ای به رشته های دیگه ندارم از پرستاری و تربیت معلم متنفرررررررم به ... هییییی وای خدافروغ بیاجاها عوض 😑ان شاالله ب خواستت برسی😊😊 سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!
forughbanoo عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 440 هییییی وای خدافروغ بیاجاها عوض 😑 ان شاالله ب خواستت برسی😊😊 مرسی عزیز دلم ❤