2777
2789
دکتر بودم معاینه کرده گفت لک بینیه و اول قرمز بود بعدشد قهوایی الان دوباره امروز استراحت کافی نداشتم ...

چیزی برات تجویز نکرده؟ نشاسته دارین؟

گل پسرم👶تو اومدی تا خوشبختیم پررنگ تر شه😍
8

منم لکه بینی داشتم اما درد نداشتم.دکتر اول سنو کرد و دید خداروشکر قلبش میزنه و همه چی نرماله بعد بهم آمپول پروژسترون داد همون شب زدم

یه ماه کامل هم شبی یدونه شیاف سیکلوژست

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر بودم معاینه کرده گفت لک بینیه و اول قرمز بود بعدشد قهوایی الان دوباره امروز استراحت کافی نداشتم ...

اخه من لکه بینی داشتم دو قطره کلی دارو و شیاف و امپول تجویز کرد برام 

منم لکه بینی داشتم اما درد نداشتم.دکتر اول سنو کرد و دید خداروشکر قلبش میزنه و همه چی نرماله بعد بهم ...

دقیقا مث من تو هفته ۲۶ اینجوری شدم الانم دارم استفاده میکنم

منم لکه بینی داشتم اما درد نداشتم.دکتر اول سنو کرد و دید خداروشکر قلبش میزنه و همه چی نرماله بعد بهم ...

اره منم امپول دارم با شیاف دیشب زدم و امشبم شیاف گذاشتممنو سونو کرد ک قلبش میزد بعد ک رفتم سرویس خون دیذم معاینه کرد 

اره منم امپول دارم با شیاف دیشب زدم و امشبم شیاف گذاشتممنو سونو کرد ک قلبش میزد بعد ک رفتم سرویس خون ...

فقط استراحت کن و تکون نخور.خداروشکر سنوگرافیت خوب بوده پس همه چی خوبه نگران نباش

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...
نشاسته ن امپول پروژسترون و شیاف و ایزوپرین داده

خب همونا رو مصرف کن شیاف رو الان بذار مگه شبی یکی نیس؟

منم‌همینارو مصرف میکنم 

باشه عزیزم ممنونم

اصلا نگران نشو و استرس و ترس نداشته باش همه چی خوبه وقتی استفاده کنی فردا خوب میشی

اما اگه نشاسته داشتین میخوردی سریع قطع میشد دکترم بهم گفت روزی یه قاشق تو یه استکان آب سرد حل کن بخور