andiiiiiiiiiiishe مدیر عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 483 عنوان رحم تک شاخ | مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 24 پست سلام دوستان.لطفآ کمکم کنید.من برای مشکل باروری رفتم سونو و متوجه شدم تک کلیه ای هستم, دکترم برام عکس رنگی رحم نوشت, تو عکس فهمیدم رحمم تک شاخه, یعنی هم کلیه و هم رحم سمت چپم رشد نکرده. حالا برام لاپروسکوپی نوشته. کسی انجام داده لاپرا؟ ربی هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا 1398/05/02 | 18:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
andiiiiiiiiiiishe مدیر استارتر عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 483 اهاان انشاءالله چیزی نیست دعا میکنم برات😘😘 مرسی عزیزم😍😘😘 خیلی ناامیدم ربی هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا
andiiiiiiiiiiishe مدیر استارتر عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 483 اره عزیزم ۱۴ ماهشه اونم کاملا طبیعی بدون هیچ قرصی لاپارا هم جزو عملای سرپاییه خداحفظش کنه. بعد لاپرا نتیجه گرفتی؟ منظورم اینه که لاپرا خودش درمان هم هست؟ یا فقط واسه تشخیصه؟ ربی هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا
بهار۶۹ عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 13531 خداحفظش کنه. بعد لاپرا نتیجه گرفتی؟ منظورم اینه که لاپرا خودش درمان هم هست؟ یا فقط واسه تشخیصه؟ نه هم تشخیصه هم درمانه اگه مشکلی باشه درستش میکنن از من بدتر هیچکس نبود دکتر به اون معروفی میگفت سختترین عملم بودیولیی حتما پیش دکتر معروف برو چون هم دستگاهاشون مهمه هم خود دکتر میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
andiiiiiiiiiiishe مدیر استارتر عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 483 اره عزیزم ۱۴ ماهشه اونم کاملا طبیعی بدون هیچ قرصی لاپارا هم جزو عملای سرپاییه عملش چطور بود؟ هزینه اش چقدر شد؟ به من گفتن بیمارستان صارم انجام میده 12 تومن. شما چقدر دادی؟ ربی هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا
بهار۶۹ عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 13531 عملش چطور بود؟ هزینه اش چقدر شد؟ به من گفتن بیمارستان صارم انجام میده 12 تومن. شما چقدر دادی؟ من فرمانیه انجام دادم سال ۹۵ شد ۱۵ تومن عملش که راحته بعد عمل هم میتونی خودت راه بری هم غذا بخوری اگه زیاد راه بری اون گازه خارج شه از بدنت هیچ اذیتی نداره سوندم وصل نمیکنن حتی میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
andiiiiiiiiiiishe مدیر استارتر عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 483 من فرمانیه انجام دادم سال ۹۵ شد ۱۵ تومن عملش که راحته بعد عمل هم میتونی خودت راه بری هم غذا ب ... میترسم حتی از این هم ناامید شم.ممنون که برام وقت گذاشتی عزیزم ربی هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا
بهار۶۹ عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 13531 میترسم حتی از این هم ناامید شم.ممنون که برام وقت گذاشتی عزیزم نا امید نباش تک شاخ الان خیلی زیاد شده سرچ کن همین بالا قربونت انشالله سال بعد یه گوکولی بغلت باشع میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
andiiiiiiiiiiishe مدیر استارتر عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 483 نا امید نباش تک شاخ الان خیلی زیاد شده سرچ کن همین بالا قربونت انشالله سال بعد یه گوکولی بغلت ... مرسی عزیزم😘😘😘 ربی هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا
niloooo34 عضویت: 1399/04/03 تعداد پست: 31 اره عزیزم ۱۴ ماهشه اونم کاملا طبیعی بدون هیچ قرصی لاپارا هم جزو عملای سرپاییه سلامعزیزم چقدر طول کشید باردار شدی؟
بهار۶۹ عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 13531 سلامعزیزم چقدر طول کشید باردار شدی؟ سلام گلم پنج ماه میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟