2777
2789
عنوان

مجردی شاد

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 59 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حیف که وقتی مجرد بودم امکانات نزدیک خونمون نبود که استفاده کنم

فقط یه دانشگاه رو میرفتم،اگر جای الان شما باشم هم کلاس زبان میرم و کامل مدرکشو میگیرم هم یه حرفه ای مثل ارایشگری یا فتوشاپ یا نقاشی کلا یه چیزیکه هم بهم ارامش بده هم اینکه بدونم در اینده ازش کسب درامد کنم

ازدواج به وقتش اتفاق میوفته اصلا نمیخواد ادم دهنشو درگیرش کنه

ممنووووووووووووون از همگی با این همه نظرات خوووووب  ....

أَسْتَغْفِرُ اللّٰه الَّذِي لَاإِلٰهَ إِلّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّوْمُ الرَّحْمانُ الرَّحِيمُ بَدِيعُ السَّماواتِ وَالْأَرْضِ مِنْ جَمِيعِ ظُلْمِي وَجُرْمِي وَ إِسْرافِي عَلَىٰ نَفْسِي وَأَتُوبُ إِلَيْهِ.
حیف که وقتی مجرد بودم امکانات نزدیک خونمون نبود که استفاده کنم فقط یه دانشگاه رو میرفتم،اگر جای الا ...

من رشتم هنره باورتون نمیشه سر تو هر سوراخی که بگین کردم   نقاشی ،طراحی، عکاسی ،کاشی کاری، نقاشی ساختمون و نقاشی شهری، گرافیک ،نمد دوزی، ابزار سازی، چاپ زنی و خییییییلی چیزای دیگه، مسافرت میرم ، کار میکنم ، کتاب میخونم ، فیلم میبینم اما اخرش بازم کلی وقت خالی دارم  

أَسْتَغْفِرُ اللّٰه الَّذِي لَاإِلٰهَ إِلّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّوْمُ الرَّحْمانُ الرَّحِيمُ بَدِيعُ السَّماواتِ وَالْأَرْضِ مِنْ جَمِيعِ ظُلْمِي وَجُرْمِي وَ إِسْرافِي عَلَىٰ نَفْسِي وَأَتُوبُ إِلَيْهِ.
منم دقیقا مثل شما الان تصمیم گرفتم برم کلاس خیاطی

برو عزیزم ایشالا که موفق میشی

من بخاطر درد کمر و گردنم مجبور شدم یه سری کارا رو بزارم کنار،وگرنه هم خیاطی بلدم هم فرش بافی تو همون مجردی یاد گرفتم

ادم وقتی متاهل میشه دیگه متعلق به خودش تنها نیست تا حدودی محدود میشه،پس تو مجردی سعی کن به تمام خواسته هات برسی،همینکه پول خیاط ندی واسه لباس خودت خوش نعمته

اول بگو چرا فکر شوهر افتاد تو کلت؟

وقت خالی، بی هدفی

من رشتم هنره باورتون نمیشه سر تو هر سوراخی که بگین کردم     نقاشی ،طراحی، عکاسی ،کاشی کاری ...

منم عاشق کارای هنریم و به قول شما به همشون یه سری زدم،دایره افکارتو وسیع تر کن،نمایشگاه بزن ،واسه کارهای هنریت پیج یا کانال بزار تبلیغات کن ثبت سفارش کن

منم دقیقا مثل شما الان تصمیم گرفتم برم کلاس خیاطی

خیاطی خیلی خوبه ولی الان متاسفانه هزینه پارچه و چرخ خیلی بالاست

منم عاشق کارای هنریم و به قول شما به همشون یه سری زدم،دایره افکارتو وسیع تر کن،نمایشگاه بزن ،واسه کا ...

اره راست میگین...

الانم دارم فعلا کار میکنم بیکار نیستم خداروشکر

ازدواج که خوبه    

بله منتها با چه کسی! تو چه شرایطی...

اینش مهمه

اره راست میگین... الانم دارم فعلا کار میکنم بیکار نیستم خداروشکر

از این همه وقتت استفاده درست کن،وقتی متاهل میشه ادم دوست داره واسه ثانیه ای واسه خودش باشه بدون دغدغه شوهر و بچه و شام و ناهار و کارای خونه و....