2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فرشته 

به نظرم اسم خوبی رو انتخاب کردید  بسیار با معنی و زیباست مایه جلال و شکوه دارنده ی اصل و نصب 

اسم منم فرشته اس و پدرم اسم فلوریا ( به معنی الهه گل های بارور ( نیروی ماورایی از جانب خدا)  )  رو   پیشنهاد داده که با حرف  اسم خودم  شروع میشه ، یه کم سخته با این اسم ارتباط بگیرم به خاطر همین قطعا بین فلورا و فلوریا ( که هر دو هم یک معنی رو دارند ) یکی و انتخاب میکنم .

به معنی زیباش فکر کن 

به نظرم اسم خوبی رو انتخاب کردید  بسیار با معنی و زیباست مایه جلال و شکوه دارنده ی اصل و نصب&nb ...

معنیش قشنگه ولی خودم نمی تونم باهاش ارتباطبرثرار کنم بعد 15 ماه .پسر خواهرم بهش میگه فرنی همش استرس دارم فردا تو کوچه مدرسه بین دوستاش هم بگن بهش فرنی 

معنیش قشنگه ولی خودم نمی تونم باهاش ارتباطبرثرار کنم بعد 15 ماه .پسر خواهرم بهش میگه فرنی همش استرس ...

یعنی چی ؟؟؟؟ به خواهرت بگو بچه شو درست تربیت کنه . اینجوری باشه که رو همه ی اسما یه چیزی میزارن ( انتخاب اسم کاملا سلیقه ایه ، الانم بچه اسمش همینه پس اجازه نده کسی مسخره اش کنه ، مهم اینه که شما هم چجوری بچه رو تربیت کنید ، اعتماد به نفس بهش بدید یا اینکه تخریب شخصیتیش کنید )

همش اسارس دارم که فردا بزرگ شد تو مدرسه یا کوچه فرنی صداش نزنن .خیلی التماس شوهرم کردم تغییر بدیم ول ...

استرس نداشته باش من ارسنا کذاشتم همه مسخره میکردن ارسنال ولی واقعا معنیش میشه بانوی خوشبخت دیگه عادی شد واسه همه دختر دوستم گذاشته سوتیام اونم همش ناراخته فردا تو‌دانشگاه پسرا مسخره ش کنن بگن سوتین ولی واقعا معناش زیباس میشه نور چشمانم