2777
2789

تو شهرزاد می گفت بیوه و دوبخته و مطلقه تو اتاق نباشه! 

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

خرافاته...مادربنده بیوه هستن خاله خودم و همسرم مطلقه همه سر عقد بودن و من خوشبختم خیلی....اهمیت ندین به این خزعبلات

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه راست نیست چپه😐

عقل خون چی میگه؟

وقتی برای اون چیزی که میخای نمی جنگی    برای اون چیزی هم که از دست دادی گریه نکن.وقتی در سکوت زندگیتو میسازی،نمیدونن به چی حمله کنند.هر چقدر هم به خودت برسی،باز به من نمیرسی
نه راست نیست چپه😐 عقل خون چی میگه؟

خودت #

وقتی برای اون چیزی که میخای نمی جنگی    برای اون چیزی هم که از دست دادی گریه نکن.وقتی در سکوت زندگیتو میسازی،نمیدونن به چی حمله کنند.هر چقدر هم به خودت برسی،باز به من نمیرسی
تو شهرزاد می گفت بیوه و دوبخته و مطلقه تو اتاق نباشه! 

بیخود کردن،به اسم سریال دارن چرندیات تو مخ مردم می کنن،سرنوشت هرکسی جدا از اونیکی هستش چطور ممکنه یکی که شکست خورده یا شوهرش مرده روی اون یکی اثر بزاره ،اینجوری باشه که ادم نباید پاش و از خونه بزاره بیرون

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤

بابا مگه مطلقه ها جرم کردن..تروخدا اینا رو نگین...هر کی هم گفت بزنین دهنشون..خودشون دلشکسته هستن نمک رو زخمشون نپاشین..😔😔😔😔

میشه برای شفای خواهرزادم صلوات بفرستین

منم بچمو ا دست دادم تو نوزادی خیلیا ازم دوری میکردن نمیخاستن یه وقت دستسون بهم بخوره من متوجه شدم چقدر دلم شکست  

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین