2737
2734
عنوان

***** طرز تهیه یه کیک خوشمزه ***** + ( عکس )

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 48 پست
مرسی🌹🌹🌹😍😍😍شبیه این یا نفره یعنی اندازه به لیوان رو که تو مایکروویو هم میشه درست کرد مدل تنبلان ...

اگه کاکائویی نخواستی کاکائو رو حذف کن و به همون اندازه آرد بزن

همین دستورو به دوستم دادم درست کرد کلی خوشش امد

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی دوس دارم کیک تولد شوهرم رو خودم بپزم.وسطش گردو و موز بزارم.روشم سس براق.کسی سس براق درست کرد ...

سس براق منظورت فلورما ست؟همون ژله ی قنادی؟اونارو یا من حاضری میخرم یا با نشاسته درست میکنم بزنی نت دستورش میاد خیلی راحته سه ماهم تو یخچال میمونه.من اماده بیشتر میخرم.

.
2728
من جدا نمیکنم زرده و سفیده رو دیروزم به جای شیر یه لیوان آب انبه ریختم فوق العاده شد😋😋


اره منم شیر نداشتنی بجاش قهوه یا چای یا اب میوه یا حتی اب خالی میریزم.مثلا بخوام برم مسافرت برا شوهرم دریت میکنم میزارم یخچال با شیر درست نمیکنم میترسم نتونه بخوره شیرم که زود خراب میشه کیک فاسد میشه فاسدم نشه مزشو تغییر میده

.
میدونی من ولی میدونم کجای کارم مشکل داره مواد رو بدون اندازه کردن میریزم. دیروز نوشته بود یک لیوان ...

وای من هم آرد رو که می ریختم با همزن اما دور کند،میرفتم توش مامانم حرص میخورداااا...ولی دیشب خیلی سعی کردم با همزن آرد رو نزنم،اما کلا مقدار ها رو بقول شما زدم به هم اومدم کیک با ماست درست کنم نصف لیوان نسکافه هم ریختم توش دیگه فکر کنم مایعاتش زیاد شد🙈😁خلاصه چشمت روز بد نبینه نابوووودش کردم🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂😎😎

2740
من ارد سه صفر نمیزنم،اردم سبوس داره شاید کمی بخاطر اون باشه،نه؟  


بله اردت سبک باشه راحتتر و بهتر درست میشه...یبارم باارد قنادی امتحان کن فرق میکنه...البته من گاهی ارد سه صفر در دسترس نداشتنی باارد نانوایی یاهمون سبوس دار.یا ارد ستاره که اونام سبک هستن میپزم اونم عالی میشه

.
من نمیدونم چرا کیک هام خشک میشه.

دقیق همه مواد رو به اندازه بریزی خشک نمیشه..اگرم خشک شد وقتی کیکت هنوز یکم گرمه ولی از قالب در نیوردی روش نایلون بکش بخار کنه گیک نرم میشه..بعدش تو یخچال تو ظرف در بسته بزار

.
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز