2777
2789
عنوان

اختلاف قد

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 46 پست
خوب کردی گلم

حقش بود. همه رو مسخره میکرد. بقیه هم بهش میخندیدن. خیلی وقت بود دلم میخواست یه حالی ازش بگیرم که موقعیتش جور شد. 

😄از اون موقع به بعدم همچنان همه رو مسخره میکنه به جز من که تقریبا اصلا باهام حرفم نمیزنه. بهتر که حرف نمیزنه زشتوی بی خاصیت. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اختلاف قد مهمه 

اما نسبيه 

برميگرده ب دوطرف ك باهم دوستن يا ميخوان ازدواج كنن

ناگهان متعجب شدم زنی که سال پیش بودم کجاست؟یا آنکه دوسال پیش بودم و در فکر آن زن من اکنون چگونه آدمی هستم ؟
نع. من و شوهرم اختلاف قدمون 30 سانته. یکی بهم گفت شدین مث فیل و فنجون خوابوندم دهنش دیگه هیشکی هیچی ...

واقعا خوابوندي دهنش😐

خدايااا دوست دارم واسه هرچي ك بخشيدي هميشه اين تو هستي ك ازم حالم رو پرسيدي

من مجردم قدم ۱۵۷ ولی صورتم خیلی خوشگله اندامم خوبه،همیشه پسرای خیلی قد بلند و درشت هیکل جذب من میشن چه دوستی چه ازدواج ولی من چون خودم اعتمادبنفس ندارم واسه ازدواج ردشون میکنم چون خیلی میدونم اعتمادبنفسم پایینه باید تا آخر عمرم هی پاشنه بلند بپوشم که البته الانم میپوشم ولی اون موقع یجور اجبار میشه برام ولی اگه شما اعتمادبنفست بالاس بنظرم خیلی ام قشنگه قبول کن

یس. فیل عمشه دختره ی زشتو. تازه شوهرم بنده خدا فقط قدش از من بلندتره اونقدرا گنده منده نیس که بش بگه ...

😂😂

خدايااا دوست دارم واسه هرچي ك بخشيدي هميشه اين تو هستي ك ازم حالم رو پرسيدي
یس. فیل عمشه دختره ی زشتو. تازه شوهرم بنده خدا فقط قدش از من بلندتره اونقدرا گنده منده نیس که بش بگه ...

همیییییییشه پشت هیچ مسخره کردنه ظاهریی یه رگ و ریشه ی حسادتی هست عزیزم 🤗♥️

وا چه ربطي داره به قد . قد مگه خوشبختي مياره ؟؟

الان دختر خاله منو همسرش 35-36 سانت باهم اختلاف قد دارن

والا انقددددددم شوهرش عاشقشه كف پاشم ماچ ميكنه نميذاره دست به سياه و سفيد بزنه

همشم حرف حرفه دخترخاله مه

خدايا من باور دارم كه ثمره ي عشق من و همسرم را سالم در آغوشم قرار ميدهي . آمين  

بلند ترین داییم با کوتاه ترین 

بلند ترین شوهر خالم با کوتاه ترین خالم 

بلند ترین شوهر عمم با کوتاه ترین عمم ازدواج کردن و شکر خدا مشکلی هم بابت اختلاف قد براشون پیش نیومده.