2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه کاری

یه کارخاصی که نمیخوام راجع بهش بگم از عنوان کردنش خوشم نمیاد . فقط خواستم بگم من بدلخت فردا صبح باید با تیپ مهمونی برم سرکار . انقد حرص خوردم معده ام داره از درد منفجر میشه . کوفتم شد مهمونی 

اینکه خدا سهم ِ زیبایی ِ دیگران را گرفت و به تو داد .. شاید عادلانه نبود ... ولی خیلی عاشقانه بود 💟
یه کارخاصی که نمیخوام راجع بهش بگم از عنوان کردنش خوشم نمیاد . فقط خواستم بگم من بدلخت فردا صبح باید ...

ان شاالله خوب میشی گوشی رو بذار کنار راحت بخواب چشماتو ببند و به هیچی فکر نکن

خدایا به امید تو
توی فکر چه کاری هستی؟

معلم 

یا 

استاد 

یا 

مشاور و روانشناس 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

ببخشید عزیزم راستی منم استخدام میکنی؟😂

اتفاقا پیاده رو ها خیلی خلوته 

بیا همکار شیم🤣🤣

وقتی غصه های  یه نفرو تجربه نکردی براش نسخه ی  " صبر کن درسته میشه " نپیچ هر وقت جاش بودیو تونستی صبور باشی اون موقع حرفت قبوله   👌
Java, php ,... مهاجرت کردم، کلا برنامه نویس درآمد خوبی داره حتی تو ایران 

من اگه بخوام یاد بگیرم از کجا باید شروع کنم؟

خیلی سخته؟

یه کم سردرمیارم ولی هیچ وقت دنبالش نرفتم چون نمیدونستم از کجا باید شروع کنم

خدایا به امید تو
چطوری؟

خب ماکارگزاری بیمه داریم بیشتربیمه ماشین سنگین میزنیم

ازطرفیم دستگاه عابربانک داریم تراکنشش بالاس وکارمزد خوب

تامام تامام

خدایاشکرت که همسرخوبی نصیبم کردی🙏❤
خب ماکارگزاری بیمه داریم بیشتربیمه ماشین سنگین میزنیم ازطرفیم دستگاه عابربانک داریم تراکنشش بالاس و ...

موفق باشی عزیزم

کاش منم یه کار خوب پیدا کنم

خدایا به امید تو