2777
2789
عنوان

علت مرگ😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2413 بازدید | 49 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خدا رحمتش كنه عزيزم چه سرطانى داشتن؟چه جورى متوجه شديد؟

ریه،۲۵ اردیبهشت دیدیم بیحاله بردیم دکتر هزارتا عکس ازمایش اخرش فهمیدیم تو ریه اش توده داره جواب پاتولوژیش ۶ خرداد اومد ۱۶ خرداد جلو چشام پر کشید،۳۲ روز بود که زایمان کرده بودم خدا سر هیچکس نیاره من دارم میسوزم

اگه تونستم کمکی کنم لطفا برا شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستید
ریه،۲۵ اردیبهشت دیدیم بیحاله بردیم دکتر هزارتا عکس ازمایش اخرش فهمیدیم تو ریه اش توده داره جواب پاتو ...

الاهى بميرم براى دلت عزيزم حتما حكمتى توش هست قوى باش عزيزم تو الان بايد به بچت برسى بايد مادر قوى باشى😍

الاهى عزيزم خدا بيامرزتشون ايشالا خدا بقيه عزيزاتونو حفظ كنه

ممنونم گلم خدا رفتگانتونو بیامرزه💖

یه داداش برام‌مونده فقط😔

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

کاش بتونم

ميتونى عزيزم تو مادر قوى ميشى شك نكن خدا مادرت كرده تا با اين غم راحت تر كنار بياى اون بياد زندگيتو شيرين كنه تا تلخى ها برات كم رنگ تر بشه همش حكمت خداس

مرسی عزیزم ایشالا به سلامتی فارغ بشی و دخمل نازت بیاد بغلت،اگه تونستین برا آرامش منم دعا کنید دیگه و ...

ممنون از دعای ارزشمندت🌹

واست از خدای مهربون میخوام الان که پدرت رو از دست دادی واست پدری کنه

و ازش میخوام که صبر و آرامش و امید به خودت و زندگیت جاری کنه⁦ تا این روزا رو زود بگذرونی🌹⁦🙏🏻⁩

عشق تو به غیر دردسر🤕 نیست ولی...قربان سری که درد کردن بلد است😇
ممنون از دعای ارزشمندت🌹 واست از خدای مهربون میخوام الان که پدرت رو از دست دادی واست پدری کنه و از ...

ممنون عزیزم از محبتت

اگه تونستم کمکی کنم لطفا برا شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستید
واى عزيزم خدا رحمت شون كنه علائمشون چى بود؟

دقیق یادم نیست ماله ۲۰ ساله پیشه من بچه بودم ولی یادمه همیشه سرفه های خشک داشت همیشه عرق میکرد خیلی هم لاغر شده بود

افراد ساکت پرسرو صداترین افکار را دارند
پدرشوهرم سرطان داشت اما با سکته قلبی از دنیا رفت.  عموم سکته مغزی پدربزرگم و نمیدونم فکرکنم ا ...

سلام عزیزم خوبی هستی توسایت لطف کنی بیایی کارت دارم؟

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
سلام عزیزم فدات بشم بله هستم، درخدمتم

مرسی گلم ببخشید مزاحمت شدم

پدرشوهرت خدابیامردش 😔😔

پدرشوهرم سکته کرده وسرطان داره الان بیمارستانه ولی دکترا گفتن اگه نمیدوستین سکته کرده امشب نمی آوردینش خدای نکرده فوت میکرد😔😔 خیلی ناامید شدیم دیشب حرف نمیزد ولی امشب حرف میزنه یه طرف بدنش لمس شده اگه میدونی راهنماییم کن ببینم وضعیتش پدرشوهرت چه جور بوده چه مدت بعدسکته فوت کرد؟

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
مرسی گلم ببخشید مزاحمت شدم پدرشوهرت خدابیامردش 😔😔 پدرشوهرم سکته کرده وسرطان داره الان بیمارستانه ...

خدا به پدرشوهرت سلامتی بده انشاءالله، همینکه حالشون بهتره جای امیدواریه چرا انقد خودتونو باختین، مرگ و زندگی دست خداست، الان هم شکرخدا پدرشوهرتون و خدا براتون نگه داشته.

والا پدرهمسرم سرطان پروستات داشت و دارو مصرف میکرد میخاس عمل کنه، ولی یه روز که هیچ مشکل خاصی نداشت حتی با بنای تو خونشون کلی اختلاط کرده بود، بعدازظهر حالش یهو بدمیشه و بالا میاره و سریع تموم میکنه شاید نیم ساعتم نشد سکته کرده بود. درواقع اجل شون رسیده بود