2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم ولی هنوز 17 سالمه چشامم نمرش ثابت نشده

من از سوم ابتدایی فهمیدم یه چشمم ضعیفه.... و تا اول راهنمایی عینک زدم... از اونجایی که چشمام خوشگله 😍🙊دیدم داره گود و سیاه میشه دیگه عینک نزدم تا الان که 26 سالمه.... هنوز همون چشمم ضعیفه و تغییری نکرده نه کم تر شده و نه بیشتر

خدای من                                                                اندوه میباره ولی خوبم...                                            چون ناامیدی از تو تسکین نیست....                           وقتی تو رو دارم تو هر لحظه....                                   قلبم از این همه اندوه، غمگین نیست.... 
فقط دوتومن واقعا من شنیدم ۲۵میلیون. من خیلی میترسم آستیگمات ۷میتونم عمل کنم

جاری و برادرشوهرم تو همین تهران عمل کردن کل هزینه اش 2 تومن شد برای هر نفر.... همون بیمارستان که مخصوص چشم

خدای من                                                                اندوه میباره ولی خوبم...                                            چون ناامیدی از تو تسکین نیست....                           وقتی تو رو دارم تو هر لحظه....                                   قلبم از این همه اندوه، غمگین نیست.... 
من از سوم ابتدایی فهمیدم یه چشمم ضعیفه.... و تا اول راهنمایی عینک زدم... از اونجایی که چشمام خوشگله ...

اخی منم از پیش دبستانی چشام ضعیف شد خب بعد که عینک نزدی گودیت رفع شد ؟؟؟ 

اخی منم از پیش دبستانی چشام ضعیف شد خب بعد که عینک نزدی گودیت رفع شد ؟؟؟ 

آره..... رفع شد.... کلاََ 4 سال عینک زدم.... ولی حیف چشمام بود.... الان دیگه عمراََ عینک بزنم.... نهایت اگه تو سال‌های آینده اذیت بشم عمل میکنم... آخه یه چشمم ضعیفه

جاری و برادرشوهرم تو همین تهران عمل کردن کل هزینه اش 2 تومن شد برای هر نفر.... همون بیمارستان که مخص ...

من مش آدم احتمالا نا موفق بودن عملش هست کور شم که میندازنم توخیابون

من عشق آرزو کردم تو برآورده شدی❤
من مش آدم احتمالا نا موفق بودن عملش هست کور شم که میندازنم توخیابون

متوجه حرفت نشدم عزیز.... فقط یه هفته تو تاریکی بودن و تا سه ماه قطره میریختن تو چشمشون.... و الان دید چشمشون کامله و خوب خوب شده

متوجه حرفت نشدم عزیز.... فقط یه هفته تو تاریکی بودن و تا سه ماه قطره میریختن تو چشمشون.... و الان دی ...

میگم مشهدم من عزیزم احتمال نا موفق بودن عمل کورشدنم هست

متوجه حرفت نشدم عزیز.... فقط یه هفته تو تاریکی بودن و تا سه ماه قطره میریختن تو چشمشون.... و الان دی ...

آخه میخوام انگشترموبفروشم یک ونیم دیگه هم قرض بگیرم