2777
2789
عنوان

بتا بعد آی وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 8181 بازدید | 37 پست
خیییییییر . به هیچ عنوان. دکتر جنین رو تو رحم میکاره. اخه شما ای وی اف میکنین راجع به عملش چیزی هم ت ...

اتفاقا تو آی وی اف احتمال خارج رحمی خیلی بالاست

ولی اینکه لوله ها مسدود باشه و خارج رحمی بشه رو اطلاع ندارم

شما آی وی اف کردی؟

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مبارک باشه میشه راجب ای وی اف یکم توضیح بدی بعد تخمک کشی چیا خوردی و چیکار کردی هایپر نشی ب ...

ببخشید من جواب میدم چون 2 بار آی وی اف موفق داشتم

اینو بدونین که استراحت مطلق و خوراکی های مقوی و خاص هیچ تاثیری در مثبت شدن عمل نداره . فقط بعد انتقال تا 2_3 روز ترحیحا سوپ و میوه و سبزیجات زیاد بخور که یبوست نگیری

استراحت هم من خودم تا 2_3 روز داشتم اونم نه مطلق ! بعدش روند عادی زندگی رو از سر گرفتم . تو انتقال دوم که پسر اولم 5 ساله بود و اصلا امکان استراحت با وجود پسرم نبود

راستی از 2 روز قبل انتقال روزی 2 لیوان شربت نشاسته میخوردم چون اینجا بعضی کاربرها توصیه کرده بودن . روز انتقال از دکترم سوال کردم گفت هنوز اثبات نشده که فایده داره یا نه ولی خوردنش ضرر نداره

توصیه آخر و مهم ترین نکته این که استرس و نگرانی از نتیجه رو آی وی اف تاثیر منفی میذاره پس حواستون باشه

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Free Glitter Graphics

من یکی از دوستام تو ای وی اف کار میکنه

عزیزم اون قدر با قاطعیت در مورد آی وی اف و خارج رحمی و ... نظر دادین که فکر کردم شما هم قبلا این عمل رو داشتین .

Free Glitter Graphics

ببخشید من جواب میدم چون 2 بار آی وی اف موفق داشتم اینو بدونین که استراحت مطلق و خوراکی های مقوی و خ ...

واقعا ممنونم که وقت گذاشتین جواب دادین

بعد میگن بعد انتقال ماکارونی با سویا و سفیده ی تخم مرغ بخورین چی شما خوردید اینا رو

خیلی عذر میخوام بعد تخمک کشی چی چه غذاهایی خوردین؟استراحت کردین یا سرپا بودین؟

خدایا راضیم به رضایت یاور همیشگی من امید من مطمئنم تنهایم نمیذاری🌸🌸«یا صاحب الزمان أغثنی یا صاحب الزمان أدرکنی»🌸🌸
عزیزم مبارک باشه میشه راجب ای وی اف یکم توضیح بدی بعد تخمک کشی چیا خوردی و چیکار کردی هایپر نشی ب ...

عزیزم من قبل تخمک کشی گرمیجات خیلی میخوردم و دوسه رو قبل انتقال نشاسته وآب سرد ناشتا میخوردم هنوز هم میخورم ... بعد پانکچر سعی کردم سفیده تخم مرغ و خوراکی های شور مث پفک میخوردم که هایپر نشدم ۲۰ تا تخمک گرفتن که ده تاش جنین شد بعد انتقال هم شیر سویا میخوروم و فقط ۲ روز اول استراحت داشتم دیگه عادی بود اصلا مطلق نداشتم و آروم از پله ها پایین و بالا میشدم.. همین...

عزیزم من قبل تخمک کشی گرمیجات خیلی میخوردم و دوسه رو قبل انتقال نشاسته وآب سرد ناشتا میخوردم هنوز هم ...

ممنون عزیزم ان شالا نی نیت به سلامتی دنیا بیاد

خدایا راضیم به رضایت یاور همیشگی من امید من مطمئنم تنهایم نمیذاری🌸🌸«یا صاحب الزمان أغثنی یا صاحب الزمان أدرکنی»🌸🌸
واقعا ممنونم که وقت گذاشتین جواب دادین بعد میگن بعد انتقال ماکارونی با سویا و سفیده ی تخم مرغ بخوری ...

خواهش میکنم

بعد انتقال که بهم گفتن غذای سنگین نخور . ماکارونی رو نشنیدم ضمن اینکه غذای سنگینی هستش!!

من چیز خاصی نخوردم . دفعه دوم که تا دو روز بعد انتقال هتل بودم و امکان انتخاب غذای خاص یا درست کردن غذاهای خاص نداشتم . دفعه اول که چند سال پیش بود هم یادمه خودم پا شدم سوپ درست کردم 

دفعه اول بعد تخمک کشی یا همون پانکچر وقتی مرخص شدم نشستم ماشین و از تهران امدم اراک . استراحت نداشتم . بعد انتقال هم دراز کش خوابیدم تو ماشین و امدم اراک

تو آی وی اف دوم اصفهان ساکن بودم و بعد انتقال موندم تهران تو هتل . دو روز بعد هم نشستم ماشین و برگشتم اصفهان . استراحت هم فقط همون دو روز که هتل بودم داشتم

Free Glitter Graphics

خواهش میکنم بعد انتقال که بهم گفتن غذای سنگین نخور . ماکارونی رو نشنیدم ضمن اینکه غذای سنگینی هستش! ...

ممنونم همیشه موفق باشید🌸🌸🌸

لوله هام مسدوده و دکترم گفت درصدش خیلی پایینه خارج رحم باشه... ولی میترسم چون دوبار حاملگی خارج رحم ...

سلام نتیجه توم چی شد عزیزم 

لطف و رحمت الهی هر لحظه شاملم میشود و بزودی خداوند مرا غرق نعمتهایش میکند🤲🏻
خواهش میکنم بعد انتقال که بهم گفتن غذای سنگین نخور . ماکارونی رو نشنیدم ضمن اینکه غذای سنگینی هستش! ...

چقدر خوب توضیح میدید مرسی

منم روز هشتم انتقالم علایم شما چی بود من فقط گاهی درد پریودی زیر دلم

چقدر خوب توضیح میدید مرسی منم روز هشتم انتقالم علایم شما چی بود من فقط گاهی درد پریودی زیر دلم

عزیزم من علایم خاصی نداشتم

فقط به روزهای تاریخ آزمایش که نزدیک میشدم درد شبیه دوره پریودی داشتم طوری که فکر می کردم قراره پریود بشم و آزمایشمم منفی بشه . در کمال ناباوری آزمایشم مثبت شد

Free Glitter Graphics

عزیزم من علایم خاصی نداشتم فقط به روزهای تاریخ آزمایش که نزدیک میشدم درد شبیه دوره پریودی داشتم طور ...

خداروشکر برای ماهم دعا کن🙏🏻😕😕