2777
2789
عنوان

شپش(رشک) یا غلاف مو؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 64001 بازدید | 98 پست
درمانش شامپوهای ضد شوره سر یا anti dandruff shampoo هست 

ممنون. میخواستم بگم ولی گفتم تجویز دارو یا شامپویی نکنم اینجا. مخصوصا برای بچه ها مراقب باشید هرچیزی رو استفاده نکنید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مطمینی شپشه؟ اول برو پیش متخصص.

اره اون سیاهاشم دیدم

همه راها رو رفتم 

همه کار کردم 

فقط گزینه کچل کردن مونده😖😥

متخصص هم من روم نمیشه هم خونوادم اصلا با دکتر رفتن بیگانن 😂

تیکر تولدمه😊
اره اون سیاهاشم دیدم همه راها رو رفتم  همه کار کردم  فقط گزینه کچل کردن مونده😖😥 متخص ...

بده یه نفر دیگه هر روز برات شونه دندونه ریز بکشه و تخم هاشو دربیاره احتمالا یه جایی رو خوب از تخم شپش پاک نکردی که کامل از بین نمیره

بده یه نفر دیگه هر روز برات شونه دندونه ریز بکشه و تخم هاشو دربیاره احتمالا یه جایی رو خوب از تخم شپ ...

مامانم بنده خدا الان دوماهی میشه هرشب دو سه ساعت رشکا رو جدا میکنه بعدش شامپو استفاده میکنم 

بازم انگار نه انگار روز بعدش میبینم سرم پررررتر از قبل شده

پتو و بالشتمم عوض کردم شستم 

روانی شدم

کلا طرد شدم از خانواده 😓

نمیتونم تکون بخورم میگن نزدیک نشو 😓 شپشو 

تیکر تولدمه😊
مامانم بنده خدا الان دوماهی میشه هرشب دو سه ساعت رشکا رو جدا میکنه بعدش شامپو استفاده میکنم  ب ...

عزیزم پیش متخصص پوست و مو حتما برو شاید نیاز به داروی قوی تری باشه یا اصلا تشخیصش اشتباه باشه. همینطوری ادامه بدی خدای نکرده افسردگی میگیری و حالت خیلی بدتر میشه چون همونطور که خودت میگی همه فرار میکنن و همین نوع نگاهشون آدمو آزرده میکنه.

مطمئنی پوسته ریزی نداره سرت ؟ یا اگزمای سبوره .

دخترم شپش گرفته بود با شامپو اصلا خوب نشد خیلی ت  اینترنت تحقیق کردم وهمه چیز از سرکه و سس مایونز آزمایش کردم  خیلی عذاب کشیدم باورتون نمیشه یه دکتر گفت وازلین مثل رنگ مو لایه لایه بمالید شب با کیسه موها رو ببند تا صبح بعد برو حمام فقط یکبار تمام میشه عالیه

فقط روسری وروباشتی و برس چیزهایی که مو در تماس بوده در کیسه ببندید هوا وارد کیسه نشه تا دو هفته تخم شپش اونها هم از بین میره

الهی خدا خیرتون بده ک راهنمایی کردین اخه برادر زاده من توی مدرسه شپش گرفته ما یه شب توی یه اتاق خابیدیم فرداش مادرش موهای دخترش رو دید گفت شپش گرفته موهای منو نگاه کرد گفت چنتا دونه در حد سه تا رشک دیدم ب مادرم نشون داد مادرم گفت ک نه اینا رشک نیست ب خودمم نشون داد و گفتم قبلا هم توی موهام بوده از اینا اما از اون روز خیلی خیلی ترسیدم با اینکه چیزی ندیدم و همین غلاف مو رو دیدم و اصلا شبیه اشک نیس یه پوسته نازک دور موهامه ک میکشم بیرون میاد از موهام میترسیدم رشک باشه اما عین پوسته نه چیزی هست ک بشکنه نه صدا میده

خداوند هیچوقت دیر نمیکنه... هرچیزیو تو زمان درستش بهت میده  
الهی خدا خیرتون بده ک راهنمایی کردین اخه برادر زاده من توی مدرسه شپش گرفته ما یه شب توی یه اتاق خابی ...

خواهش میکنم عزیزم. ممنون از لطفت💗 از بس خودم اذیت شدم سر این تشخیص اشتباه که مطمئنم نصف بیشتر مردم و مربیا رشک و غلاف مو رو با هم اشتباه میگیرن.

خواهش میکنم عزیزم. ممنون از لطفت💗 از بس خودم اذیت شدم سر این تشخیص اشتباه که مطمئنم نصف بیشتر مردم ...

اره واقعا من یه هفتس اظطراب دارم با اینکه هیچی ندیدم و همین غلاف مو باعث شده بود شک کنم خدا اجرت بده عزیزم

خداوند هیچوقت دیر نمیکنه... هرچیزیو تو زمان درستش بهت میده  
اره واقعا من یه هفتس اظطراب دارم با اینکه هیچی ندیدم و همین غلاف مو باعث شده بود شک کنم خدا اجرت بده ...

الهی 😍 درکت میکنم😅 تا خود شپشو چه مرده چه زنده ندیدید دیگه شک نکنید