2777
2789
عنوان

اقا بیاین بگم چخبره کمک میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 28 پست

به تازگی ازدواج کرده شاید یه 13/14سال ازم بزرگتر باشه ایشون ..با بچه ها خیلی گرم میگیره برای این من فکر میکنم شاید پیاماش به دلیل گرم گرفتنش با من باشه..واقعا دو دل هستم برای رفتن به مشهد

جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه جوریه حواستو باید بیشتر جمع کنی. باهاش جدی برخورد کن بگو خوشم نمیاد از این لحن صحبت

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕
مادرت راس میگه مشهد نرو اگه هم رفتی خیلی مواظب باش این اساتید دانشگاهم گندشو دراوردن 

نه دانشجو نیستم

جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک

برو سفرتو ولی محلش نده اصلن خیلی سروسنگین باش

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش

جم_tv#  

استاد_نکبت#  

شیر و خیار �🥒🥒🥒🥒🥛🥛🥛🥛🥛    اینم امضای ی مامان خیلی نگران ک واسه اینکه بچم شیر و با ی خیار همزمان خورد ۴ تا تاپیک زدم و همه میگفتن قَضیه شیر و خیار چیه🙃اینو امضام کردم ک یادم نره چقد واسش زحمت کشیدم و اگ روزی نبودم دخترم با خوندن اینا بدونه ک چقد دوسش داشتم و همیشه نگرانش بودم...دختر نازم خیلی مامان دوست داره توام بزرگ شدی منو دوس داشته باش و اگ هزاربار گنجشک نشون دادم و گفتم این چیه بگو گنجشک گنجشک گنجشک همونجور  ک من حاضرم ۱۰۰۰بار تاپیک شیر و خیار بزنم ولی کاریت نشه.😢😢😢😢

عزیزم خیلی ببخشید هیچ دلیلی نداره یک استاد بخواد بهت انقدر تزدیک بشه خصوصا وقتی متاهل هست خیلی سرسنگین بهشون پیام بدید و بگید من اصلا خوشم نمیاد یک نفر به اسم کوچکم صدام بزنه فامیلمو لطفا صدا بزنید و دوم اینکه  در صورت لزوم و وجود کاری یا اطلاعی بهم‌پیام بدید و تمام... اجازه نده نزدیکت بشه خانومی

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
عزیزم خیلی ببخشید هیچ دلیلی نداره یک استاد بخواد بهت انقدر تزدیک بشه خصوصا وقتی متاهل هست خیلی سرسنگ ...

یعنی شما میگی قصد و منظوری داره😓😔

دیگه بدتر هواست ب خودت باشه فریب زبونشو نخور 

یعنی واقعا ب نظر شما قصد و منظوری داره?

یعنی شما میگی قصد و منظوری داره😓😔

به هیچ مردی حتی پاک ترینشون  اعتماد نکن چون اگه قصدی هم نداشته باشه بزودی ممکن داشته باشه نفر سوم تو خلوت شیطان خواهری  خصوصا مردا خیلی مراقب باش یک استادی با دانشجوش پایان نامه برداشته بود سن ۷۰ سال حالا حساب کن  هیچکی فکرشم نمیکرد ولی این اقا دست دانشجوی دخترشو گرفته بود  همه فهمیدند دختر قشقرق به پا کرد ... مراقب باش اینا ادمن ابجی  پیامبر که نیستنند معصوم باشند ازش دوری کن خساب کار دستش بیاد و این حرفایی که گفتم بهش بزن تا خودش باهات سر و سنگین بشه اگه بهت گفت برای من عادی باهمه اینطورم بگو شرمنده من هنوز انقدر خودمو نباختم که به همه راحت باشم رک باش حواست باش این جواب محکمت میتونه خیلی ارامشت تضمین کنه  اردو هم اگه اون اقا هست نرو ولی قبلش حرفا رو بزن..‌ چون وقتی انقدر باهمه راحته واقعا متوجه نمیشم چه دلیلی داره مرد زن دار اینحوری حرف بزنه احایاط کن و دوری کن

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...