2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

من خودم وکیل نیستم ولی یکی از اقوام مشکل حقوقی داشت و تونست یک وکیل خوب پیدا کنه.

نمی دونم دقیقا چطوری ولی یک وکیل از این لیست بهترین وکیل تهران انتخاب کرده و گفته خیلی راضی بوده و هم قابل اعتماد و هم قیمت مناسبی داشته.

تنها چیزی که ایراد گرفت این بود که یه کم سرش شلوغ بوده و اولین قراری که گذاشته سخت بوده ولی بعدش همه چی درست شده.

امیدوارم کمک کنه به شما که کارتون پیش بره چون می دونم این مشلکلات حقوقی خیلی ساده حل نمی شه و باید حتما یک وکیل متخصص برای این منظور پیدا کرد.

الان چکار کنم؟

شما باید بعد از گرفتن رای قطعی 

درخواست صدور اجرائیه کنید

ماده ۴۳ قانون کار و آیین‌نامه مصوب هیات وزیران مورخ سال ۱۳۷۰ است. شرایط صدور اجرائیه 

سپس مدیر دفتر آن را با گزارش لازم تقدیم دادگاه می‌کند و رئیس دادگاه با توجه به درخواست و پیوست‌های آن، شرایط اجرای حکم بعد از صدور را احراز می‌کند و سپس دستور صدور اجرائیه را می‌دهد؛  مدیر دفتر دادگاه یا اجرا، اجرائیه را بر روی برگ‌های مخصوصی به نام برگ اجرائیه تنظیم می‌کند.  و در برگه قید می شود پرداخت حق اجرا بر عهده محکوم‌علیه است

اجراییه در دو نسخه صادر می‌شود یک نسخه از آن در پرونده دعوا و نسخه دیگر پس از ابلاغ به محکوم‌علیه در پرونده اجرایی بایگانی می‌شود و یک نسخه نیز در موقع ابلاغ به محکوم‌علیه داده می‌شود.

مرحله بعد پرداخت هزینه‌های اجرایی است. بعد از آن اجرائیه به مأمور اجرا ارجاع داده می‌شود. در مرحله بعدی نوبت به ابلاغ اجرائیه می رسد

پس از طی این مراحل  و عدم اجرای رای توسط محکوم علیه وظیفه شما راهنمایی دادورز (مامور اجرای رای)است؛ 

اگر موضوع حکم عین منقول یا غیر منقول باشد و امکان تسلیم آن به شخصی که حکم به نفع او صادر شده است،وجود داشته باشد دادورز عین آن مال را می‌گیرد و به وی می‌دهد و با این کار تکلیف ماجرا یکسره می‌شود. 

مشاوره حقوقی از ساعت 15تا18.🙏09124156687
شما باید بعد از گرفتن رای قطعی  درخواست صدور اجرائیه کنید ماده ۴۳ قانون کار و آیین‌نامه مصوب ...

ماده ۴۳این را بیان می کند

«کسی که حکم به نفع او صادر شده در موقع تقاضای اجرای حکم بعد از صدور ، یک نسخه رونوشت ابلاغ شده رای قطعی را به تقاضانامه خود پیوست و به اجرای دادگاه تسلیم کند.

سپس وظیفه مدیر دفتر و‌رئیس شعبه آغاز می شود

سلام اگه دنبال وکیل خوب و دلسوز میگردید من خانم مهرانپور رو پیشنهاد میدم که از طریق یک آقای تاجر پارچه بهم معرفی شدن. .هم خودم هم برادرم مشکل داشتیم پیششون رفتیم  و واقعا کارشون خوب بود. شمارشونو میذارم بگین از طرف خانم افشارنیا طلاسازی دارن    خانم مهرانپور  09195660251

ماده ۴۳این را بیان می کند «کسی که حکم به نفع او صادر شده در موقع تقاضای اجرای حکم بعد از صدور ، ...

شماوکیل هستین؟

میخواستم۱سوال حقوقی بپرسم واسه خانمی که توشرایط بدیه وشرایط پیش وکیل رفتنو نداره ازاطرافیانش هم کسی به این مسایل آشنانیست که راهکاری بهش بدن

شماوکیل هستین؟ میخواستم۱سوال حقوقی بپرسم واسه خانمی که توشرایط بدیه وشرایط پیش وکیل رفتنو نداره ازا ...

سلام بفرمایید در خدمت بتونم کمک کنم خوشحال میشم