helmma مدیر عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 1263 عنوان دلتنگییییییی | مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 24 پست کجا باید برمممممم...یه دنیا خاطرت تورو یادم نیارهکجا باید برمیک شب فکر تو منو راحت بذارهروزبه بمانی خداوند مرا عاشقانه دوست میدارد...و تمام احتیاجات مرا برآورده میسازد...ممنونم خدای مهربون و رئوفم😚😚 1398/05/01 | 01:53 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
helmma مدیر استارتر عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 1263 ببین آهنگ شاد گوش کن..جنتلمن ساسی و بزار...خودمو تو گل میپلکونم سندی و بزار نشینی غمگین گوش بدیا...ی ... الان واقعاااا نمیتونم..فقط همین آرومم میکنه دارم گوشش میدم😞 خداوند مرا عاشقانه دوست میدارد...و تمام احتیاجات مرا برآورده میسازد...ممنونم خدای مهربون و رئوفم😚😚
_mana_ عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 358 الان واقعاااا نمیتونم.. فقط همین آرومم میکنه دارم گوشش میدم😞 دیگه کاری از دسم بر نمیاد..پس کی اشکاتو پاک میکنه از ابی هم بزار میتونین گلدوزیامو توی این پیج ببینین@gol__kook
helmma مدیر استارتر عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 1263 دلتنگ کی شدی عزیزم نمیدونم شاید یه نفر تو گذشته...فقط دلم الان خوش نیس😭 خداوند مرا عاشقانه دوست میدارد...و تمام احتیاجات مرا برآورده میسازد...ممنونم خدای مهربون و رئوفم😚😚
helmma مدیر استارتر عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 1263 دیگه کاری از دسم بر نمیاد..پس کی اشکاتو پاک میکنه از ابی هم بزار 😭😭 خداوند مرا عاشقانه دوست میدارد...و تمام احتیاجات مرا برآورده میسازد...ممنونم خدای مهربون و رئوفم😚😚
دختريلدايى عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 344 نمیدونم شاید یه نفر تو گذشته... فقط دلم الان خوش نیس😭 ميفهمم چي ميگي..اين دل لعنتي چيه..ايشالله حال دلت خوب خوب باشه هميشه💔
fermisk_1999 عضویت: 1396/11/30 تعداد پست: 1411 نمیدونم شاید یه نفر تو گذشته... فقط دلم الان خوش نیس😭 آخه باید بدونی برای کیه اگه کسی بوده که رهات کرده واقعا دلتنگی نداره که یه بچه فقط در بند اینجور کسایی میمونه ولی اگه دلتنگ اعضای خانواده یا عشقی که خونواده ها نذاشتن به هم برسین جای خود داره ... You hate your life ... While some people dream of having your life 😍😍😍
helmma مدیر استارتر عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 1263 آخه باید بدونی برای کیه اگه کسی بوده که رهات کرده واقعا دلتنگی نداره که یه بچه فقط در بند این ... خودمم نمیدونم چمهگاهی اینجور میشم فقط موزیک حالمو بهتر میکنه😞 خداوند مرا عاشقانه دوست میدارد...و تمام احتیاجات مرا برآورده میسازد...ممنونم خدای مهربون و رئوفم😚😚
fermisk_1999 عضویت: 1396/11/30 تعداد پست: 1411 خودمم نمیدونم چمه گاهی اینجور میشم فقط موزیک حالمو بهتر میکنه😞 عزیزم طبیعیه آدمیزاده دیگه دلش میگیره اینم طبیعیه و میگذره خدا کنه خیلی زود دلت آرامش بگیره گلم 😜 You hate your life ... While some people dream of having your life 😍😍😍
helmma مدیر استارتر عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 1263 عزیزم طبیعیه آدمیزاده دیگه دلش میگیره اینم طبیعیه و میگذره خدا کنه خیلی زود دلت ... ممنونم که هستی😌 خداوند مرا عاشقانه دوست میدارد...و تمام احتیاجات مرا برآورده میسازد...ممنونم خدای مهربون و رئوفم😚😚
fermisk_1999 عضویت: 1396/11/30 تعداد پست: 1411 ممنونم که هستی😌 فدای مهربونیات 😊💟 You hate your life ... While some people dream of having your life 😍😍😍