2777
2789
🙁 ن خدا هست ن دنیایی  وگرن این همه بدبخت بیچاره نبود  میگه از من بخاه .ولی وقتی صداش نی ...

خدا هست ؛؛؛بدبختی و بیچارگی رو خود آدما باعث شدن؛؛این انسانها هستند کر و کورن خداوند ک نعمت رو بر ما تمام کرد انشاالله مشکلات همه حل بشه 

کلام خدا👈وای بر هر عیب جوی هرزه زبان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا هست ؛؛؛بدبختی و بیچارگی رو خود آدما باعث شدن؛؛این انسانها هستند کر و کورن خداوند ک نعمت رو بر ما ...

ینی اون بدبختی که نون حلال بدست میاره خطایی هم نمیکنه چرا خدا دستشو نمیگیره هر چی مریضی هر چی 

سنگه میوفته جلو پاش 😒

اگه بیچارگی رو خود آدما برا خودشون دروست کردن 

پس چرااونی که دل میشکنه راس راس را میره هیچیشم نمیشه .این افکار خودمون ایجاد کردیم .مگه خدا نیس پس چرا عدالت اجرا نمیشه.چرا اونی که ظلم میکنه راحته 

کاش هیچ آرزویی آرزو نمونه 😔
ینی اون بدبختی که نون حلال بدست میاره خطایی هم نمیکنه چرا خدا دستشو نمیگیره هر چی مریضی هر چی  ...

خب ما تو اجتماع میلیونی زندگی میکنیم همه در مقابل هم مسئولیم از نانوا بقال بنا معلم گرفته تا تک تک جامعه مثلا اونی ک شما میگید درسته نون حلال پیدا میکنه اما با افراد زیادی سر و کله میزنه ک اونا وظیفشون رو درست انجام نمیدن و کام بندگان خدا رو تلخ میکنن تا همه تو کارهاشون کوتاهی و خطا باشه ک هست دنیا تیره و تا ره ؛؛شوهر خودم رفته گوشت چرخ کرده بگیره دیدیم گوشت بو میده خرابه یقه قصابو میگیریم میگه  یخچالم رو تعمیر کردم طرف کوتاهی کرده بلاخره آدما دست ب دست هم میدن خودشون خودشون رو بد بخت میکنن چقد کم فروشی دزدی دروغ خب ادامای  خوب مثل شما هم یجور چوب اونا رو میخورن همه گرفتارن خدا خودش کمک کنه انشاالله

ینی اون بدبختی که نون حلال بدست میاره خطایی هم نمیکنه چرا خدا دستشو نمیگیره هر چی مریضی هر چی  ...

راستی اونایی هم ک دل میشکنن و راست راست راه میرن خدا دیگه بهشون کاری نداره میزاره اخر سر بخدمتشون میرسه البته اگر توبه نکنن انشاالله مشکلات شما هم حل بشه منم مشکل زیاد دارم و همیشه با خدا حرف میزنم و از اون کمک میخام 😢😢

راستی اونایی هم ک دل میشکنن و راست راست راه میرن خدا دیگه بهشون کاری نداره میزاره اخر سر بخدمتشون می ...

خودت داری نیگی توبه کنن .پس حق اون بدبخت دل شکسته چی میشه 😏 خدا فقط برا آدمای که ب آرزوشون رسیدن و خوشبختن خداست .وگر نه بزار ی جا دلت خون بشه البته دور از جونت ببخشا .اون موقع میفهمی خدا 

نیس 

خودت داری نیگی توبه کنن .پس حق اون بدبخت دل شکسته چی میشه 😏 خدا فقط برا آدمای که ب آرزوشون رسیدن و ...

توبه ی خالی فایده نداره باید قبل از مرگ حق الناس رو ادا کنن از دل شکسته ها حلالیت بطلبند توبه ی واقعی سخته اونم با وجود اینکه انسان از مرگش خبر نداره توبه ی زبانی ک فایده نداره حتا نماز و روزه های نگرفته رو انسان توبه کار باید انجام بده  

توبه ی خالی فایده نداره باید قبل از مرگ حق الناس رو ادا کنن از دل شکسته ها حلالیت بطلبند توبه ی واقع ...

تازه خدا انقد طرف این ظالماس .اگه دم مرگ باشن و طلب بخشش کنن و ما نبخشیم 😏😏 خدا هم مارو نمیبخشه 😂😂😂😂 مسخرس 

تازه خدا انقد طرف این ظالماس .اگه دم مرگ باشن و طلب بخشش کنن و ما نبخشیم 😏😏 خدا هم مارو نمیبخشه 😂 ...

سبحان الله یعنی پاک و منزه است خدا از هر گونه ظلم و بی عدالتی امیدوارم خدا خودش دستمونو بگیره 

تو تنت میخاره برا دعوا . من ک کاری ب کارتو ندارم. عقده ای هم خودتی 

کی با تو بود باز داری ترک بازی درمیاری من که گفتم بد خوندم حرفتو وقتی برگشتم خوندم پشیمون شدم ک دیگ دیر بود

کی با تو بود باز داری ترک بازی درمیاری من که گفتم بد خوندم حرفتو وقتی برگشتم خوندم پشیمون شدم ک دیگ ...

خوب پس اگه با من نبودی ک هیچ!   

گفتم لابد ب من گفتی عقده ای

منم معذرت میخوام اگه اون روز  حرف بدی زدم 

prove yourself to yourself not others