2789
عنوان

ناراحتی

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 23 پست
دیگه نباید میپرسید ک باید میگرفت حالا بچه یا میخورد یا نمیخورد

منم از همین ناراحت شدم بیست نفریم حداقل برای یک پرس غذا باید بپرسه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوب بچه سه سال غذا زیادنمیخوره حیف بخرن دیگه ناراحتی نداره

خوب پس چکار کنه بشینه بقیه رو نگاه کنه که دارن غذامیخورن؟عزت نفس بچه خیلی مهمه که از الان بهش بها داده بشه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نمیدونم والا چی بگم منم بودم ناراحت میشدم حق داری 

خیلی ناراحتم وقتی میان خونه من هرچی بمونه از غذاهای مهمونی میذارم ببرن 

خوب پس چکار کنه بشینه بقیه رو نگاه کنه که دارن غذامیخورن؟عزت نفس بچه خیلی مهمه که از الان بهش بها دا ...

بایدمیگفتی بخره اگه اینجوریه

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
با این جور اشخاص آدم روب رو میشه باید فکر کنه طرف بیماره فقط همین ...شایدم بچه شما کم خوراکه برا این ...

غذا رودرنهایت میاوردم بقیه اش رو باخودم نمیریختم بره 

برو ولی به شوهرت بگو خیلی ناراحت شدی نمیدونم والا چی بگم منم بودم ناراحت میشدم حق داری 

آخه فامیل منه جلو شوهرم بدتر آبرو ریزی میشه 

بایدمیگفتی بخره اگه اینجوریه

اینجوری گفت اصلا یک حالی شدم ندونستم چی میگم