2777
2789
عنوان

واقعن متاسفم برات دیانا خانوم اون بچه معصوم و پاکه

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 55 پست
شما دلت برا بچه های معصومی ک تو زباله ها دنیا میان بسوزه ن اونایی ک تو اوج نعمت وسط کانادا

لایک

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اونا دارن اونجا عشق و حال میکنن کاربرای نی نی سایت به جون هم افتادن ..واقعا که!!

سسکل_نباشیم#  

مث_استارتر_نباشیم#  ‍ 

شیر و خیار �🥒🥒🥒🥒🥛🥛🥛🥛🥛    اینم امضای ی مامان خیلی نگران ک واسه اینکه بچم شیر و با ی خیار همزمان خورد ۴ تا تاپیک زدم و همه میگفتن قَضیه شیر و خیار چیه🙃اینو امضام کردم ک یادم نره چقد واسش زحمت کشیدم و اگ روزی نبودم دخترم با خوندن اینا بدونه ک چقد دوسش داشتم و همیشه نگرانش بودم...دختر نازم خیلی مامان دوست داره توام بزرگ شدی منو دوس داشته باش و اگ هزاربار گنجشک نشون دادم و گفتم این چیه بگو گنجشک گنجشک گنجشک همونجور  ک من حاضرم ۱۰۰۰بار تاپیک شیر و خیار بزنم ولی کاریت نشه.😢😢😢😢
چون همین اخلاقها هیچ وقت نگذاشتن هیچ چیزی ب جایی نرسه

عزیزم ربطی نداره این موضوع همونجا میتونستی بگی دیانا خانوم رفتارت زشته و تمام.دیگ نیاز ب تاپیک دیگ نبود☺

خدایا شکرت
با پوزش از استارتر، خانما من نميتونم تاپيك بزنم، چرااا؟؟؟ اون قسمت دسته بندي و تالار هيچ گزينه اي ن ...

بزن رو گزینه انتخاب

الان من لغو کاربری شدم😒😒امریکا حمله نمیکنه🤔🤔

بچه_نباشیم#  

سکووووووووووووت#  

شیر و خیار �🥒🥒🥒🥒🥛🥛🥛🥛🥛    اینم امضای ی مامان خیلی نگران ک واسه اینکه بچم شیر و با ی خیار همزمان خورد ۴ تا تاپیک زدم و همه میگفتن قَضیه شیر و خیار چیه🙃اینو امضام کردم ک یادم نره چقد واسش زحمت کشیدم و اگ روزی نبودم دخترم با خوندن اینا بدونه ک چقد دوسش داشتم و همیشه نگرانش بودم...دختر نازم خیلی مامان دوست داره توام بزرگ شدی منو دوس داشته باش و اگ هزاربار گنجشک نشون دادم و گفتم این چیه بگو گنجشک گنجشک گنجشک همونجور  ک من حاضرم ۱۰۰۰بار تاپیک شیر و خیار بزنم ولی کاریت نشه.😢😢😢😢
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز