2777
2789

اسی من خیلی پیگیر این مسئله ام😁😁

تو نت نوشته بود شیر با زعفرون قاطی کن شبا بزن تا صبح بمونه میگه تا دو روز تاثیرشو میبینین

میخوام اونو هم امتحان کنم😊

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
چه جوری باید بزنی با آبلیمو؟؟

نمیدونم من از دوستم شنیدم میگفت خودش برای زیربغل و آرنج استفاده کرده فک کنم اونم باآبلیمو استفاده میکرد..میگفت نتیجه گرفته راضی بود

شما همچنین می‌توانید استفاده از جوش شیرین را برای روشن کردن پوست خط بیکینی و ناحیه‌ی واژن امتحان کنید البته در صورتی که به این ماده حساسیت ندارید. بافت ریز و دانه دانه‌ی آن به عنوان یک لایه‌بردار عالی برای خلاص شدن از سلول‌های مرده‌ی پوست عمل می‌کند.

این ماده حتی از تعریق بیش از حد که یکی از دلایل تغییر رنگ پوست و همین‌طور لایه لایه شدن پوست است، جلوگیری می‌کند.

۱. جوش شیرین و آب را به نسبت ۳: ۱ با هم مخلوط کنید تا خمیری آماده شود.

۲. خمیر حاصل را در ناحیه‌ی تیره‌ی پوست قرار دهید و صبر کنید تا خشک شود.

۳. در نهایت آن را با آب سرد شستشو دهید.

۴. از این درمان ۲ بار در هفته استفاده کنید.

* توجه: کسانی که دارای پوست حساس هستند نباید از این روش درمانی استفاده کنند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسی من خیلی پیگیر این مسئله ام😁😁 تو نت نوشته بود شیر با زعفرون قاطی کن شبا بزن تا صبح بمونه میگه ...

نشنیده بودم اینو

شیر یکم بو میده😷 ولی امتحان میکنم ببینم چی میشه

ایشالله ک جواب بده😅

مرسی ولی واسه من خمیر نمیشه

ابشو کم کن

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
اسی من خیلی پیگیر این مسئله ام😁😁 تو نت نوشته بود شیر با زعفرون قاطی کن شبا بزن تا صبح بمونه میگه ...

زعفرونم گرونه اخه

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
نمیدونم من از دوستم شنیدم میگفت خودش برای زیربغل و آرنج استفاده کرده فک کنم اونم باآبلیمو استفاده می ...

خمیر نمیشه دونه های جوش شیرین کاملا معلومه ولی با دست دائم باید ماساژ داد

من واسه زانوم استفاده کردم تاثیر آنچنانی ندیدم

نشنیده بودم اینو شیر یکم بو میده😷 ولی امتحان میکنم ببینم چی میشه ایشالله ک جواب بده😅

بابا اگه جواب بده میرازه ب بو دادنش😁

ایشالا ک جواب بده

پودر موبرم سفید میکنه مامانم سالهاس استفاده میکنه

ب منه خنگ گفته بود ۸سال قبل استفاده کن من حرف گوش نکردم الان موهم نداشتم

زعفرونم گرونه اخه

چیکار کنیم خب چاره ای نیس😁