2777
2789
عنوان

میخوام بازنی که با شوهرم بهم خیانت کردن حرف بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2972 بازدید | 220 پست
واقعا؟ چیکار باید بکنم چی میشه پس. هیچ وقت در پیشگاه خدا بخشیده نمیشه؟ یا از لحاظ حقوقی میگی؟ خب رفت ...

والا زنگ بزن یک عالم بپرس،،،،، حقوقی ک اصلا بخشیده نمیش،، زنگ بزن سوالات شرعی حکمش بپرس،،،،، دوستت بود؟؟ با فقط برا اینکار 

چقد تفکر شما بهم ارامش داد. بی نهایت پشیمونم. میگن اگه گناه تکرار نشه یعنی خدا بخشیده درسته؟ هیچ وقت ...

اره عزیزم فرق انسان و حیوان همینه دیگه تو از کار بدت پشیمونی پیشه کسی بازگو نکن و با خدا زیاد حرف بزن بذار اروم شی و یعی کن خودتو مشغول کنی زمینه گناهو فرهم نکن برا خودت خدا انقد بزرگه اگه ببینه واقعا تلاش میکنی ک تکرار نکنی خودس کمکت میکنه ولی اگه خدا نکرده تکرار کنی شاید ی چن وقتی پنهان بمونه ولی از جایی ک فکرشو نمیکنی لو میری ابروت میره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا؟ چیکار باید بکنم چی میشه پس. هیچ وقت در پیشگاه خدا بخشیده نمیشه؟ یا از لحاظ حقوقی میگی؟ خب رفت ...

به این حرفا گوش نده اینا فکر کردن جانشین خدا رو زمینن که بگن کی بخشیده میشه کی بخشیده نمیشه . شما که به اشتباهت پی بردی و پشیمونی و دیگه هم تکرار نمی کنی خدا از بنده هاش انتظار نداره هیچ خطایی نکنن و برخلاف بنده هاش که سریع حکم اعدام برا همه صادر می کنن بخشنده و مهربونه. زندگیتو با دنبال تایید این و اون بودن خراب نکن هیچکدوم از ما حق نداریم در موردت قضاوت کنیم. برای افکارت که اذیتت میکنه برو پیش روانشناس کمکت میکنه با گذشته کنار بیای .

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

طناز جان دومین امتحان سختی که خدا ازت میگیره خیانت هست حالا چه کننده کتر باشی چه خیانت دیده من خیییلی از ادم ها رو دیدیم که میگن فقط باید تو اون شرایط باشی تا ببینی چی میگیم این ارتباطات فرا زناشویی انقدر زیبا و حذاب هست که عین یه باتلاق میکشتت تو هر چی دست و پا میزنی بیای بیرون نمیشه فقط خدا خودش از هیچ کس اینجوری امتحان نگیره که خیلی سخته 

مردی که خیانت اولش به بار دوم بکشه اصلاح شدنی نیست هر بار پشیمون میشه و عذرخواهی میکنه ولی تکرار میشه قطعا

یا باید جدا بشی یا اگر شرایط جدایی نداری تحمل کن و دیگه درمورد خیانتش باهاش حرفی نزن نه با خودش نه با اون زن

هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.
بپرس عزیزم ؟

بیین این صرفا یه سواله ها اصلا به قصد و عمد نمیپرسم فقط میخوام نظرتو بدونم اگه جای این خانم طناز جان یه مرد بود و دقیقا عین همین اتفاق براش افتاده بود بازم نظر شما همین بود ؟؟؟

والا زنگ بزن یک عالم بپرس،،،،، حقوقی ک اصلا بخشیده نمیش،، زنگ بزن سوالات شرعی حکمش بپرس،،،،، دوستت ب ...

اگه برا خودت اتفاق افتاده بود دوس داشتی این حرفارو بشنوی؟ که بهت بگن هیچ راه جبرانی نداری و بخشیده هم نمیشی هرچی تلاش بکنی؟ انتظار بخشش و کمک نداشتی؟ خدا-نباشیم# !!!

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
اون لحظه به هیچی فک نکرده بودم 

اگر فکر میکردی که الان پشیمون نبودی.کاش همه آدما لحظه اشتباه کردنشون فکر کنن و یا حداقل بعدش متوجه بشن و تکرار نکنن ...دست از سرزنش کردن خودت بردار و سعی کن کارای بهتری انجام بدی تا بار منفی اونو از رو خودت برداری ..موفق باشی دوستم 

به این حرفا گوش نده اینا فکر کردن جانشین خدا رو زمینن که بگن کی بخشیده میشه کی بخشیده نمیشه . شما که ...

عزیزم احکام برا اساس حکم خداست،،، سوره بقره،،، نور بخون بسیاری از احکام اونجان،،،، جانشین خدا جیه اطلاعات دارن بعصی ها،،،،،، 

خیلی سخته گلم از خدا میخوام بهت کمک کنه

خدا نرگ بده این زنو مردای هرزه رو

خدا برای هیچ ادمی نیاره

انشالله زندگیت خوب بشه گلم و شوهرت ادمممم بشه

میشه برامون صلوات بفرستی؟😚💐تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍
عزیزم احکام برا اساس حکم خداست،،، سوره بقره،،، نور بخون بسیاری از احکام اونجان،،،، جانشین خدا جیه اط ...

من نخوندم متاسفانه

خداتون اونجاها گفته اگه کسی خیانت کرد و پشیمون شد باید چیکار کنه؟