2777
2789
عنوان

ترک روی سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 2847 بازدید | 20 پست
عزیزم نمیدونم با ورزش خوب میشه یا نه میتونی از مربیت بپرسی ولی اگرررر هم خوب نشد با ورزش بازم جای ...

جدی؟؟؟؟ آخه من دستگاه فلای یا پرس سینه زیاد زدم و الان سفت سفتن مربیم تعجب میکنه میگه اکثرا سینه های شل اینجوری میشن من پس میرم دکتر پوست مرسی از راهنماییت عزیزم

جدی؟؟؟؟ آخه من دستگاه فلای یا پرس سینه زیاد زدم و الان سفت سفتن مربیم تعجب میکنه میگه اکثرا سینه های ...

اره درسته سینه شل اینجوری میشه

ولی مثلا مشکل خود من اینه که متاسفانه قبل از شروع ورزشم دوتا خط ایجاد شد 

حالا حرفه ای ورزش میکنم سینه هامم شل نیست ولی اون دوتا خط هست 

اره عزیزم برو دکتر پوست اوکی میشی اصلا فکرتو درگیرش نکن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چقدر طول میکشه تا بدن سفت و ماهیچه ای شه؟

چند روز در هفته بهتره باشگاه برم و هر بار تایمش چقدر باشه؟

ائلونممیش دن قاباخ حتما خانیمیزین اوزون صابینینان بیر یوون  منیم اؤزومون سندرم اَت آجیلیغ بیقرار واردی دیلیمده  آنامین بویوح معجزه‌سی خمیر پیتزا سیز پیتزا جورلماخدی  آنامین معجزهسی بویودیکی دییر من هشواخ کیشین یانندا یاتمازدیم اوزوده 10دنه اوشاخ دوغموشدی  بیر پارا قین آنالاردا واردیلارائله گلین لرینه جیجیح(حسادت) ائلیلر ائلبیر اؤزلری گئدجادیلار اوغلانلارینا  
چقدر طول میکشه تا بدن سفت و ماهیچه ای شه؟ چند روز در هفته بهتره باشگاه برم و هر بار تایمش چقدر باشه ...

بستگی ب توده بدنیت و... داره ک بهتره از مربی بپرسی حتما حتما حتما با برنامه جلو برو اگر خوب کار کنی توی شش ماه تغییر اساسی میبینی و بعد یه سال عضله

سعی کن هر روز بری من الان ک چندین سال میگذره فقط هفته ای دو بار ک اون هم یه اتاق از خونمون رو نامزدم کرده باشگاه تمرین میکنم