نامزدم فک کنم خواهرش و بیشتر از من دوست داره همش جیک و پیک دارن باهم درگوشی حرف میزنن باهم یا نامزدم پیش من ب گوش خواهرش ی چیزی میگه ناراحت میشم انگار غریبم من اونجا چیکار کنم من
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
آخه داداش بزرگم 6سالشه نمیتونم نمیدونم چیکار کنم یا مثلاً دیشب قرار بود شام خونه ما باشه ولی ساعت ده پاشد رفت گفت قرار بود با آبجی اینا بریم بیرون منم نبرد
بهش بگو آدم وقتی ازدواج میکنه اولویت اول زندگیش میشه همسرش، چه زن چه مرد، هرکسی تو زندگی تو جایگاه خودشو داره، بگو تو دوس داری منم همین رفتارو با تو داشته باشم؟ مدام حرف داداشمو گوش بدم یا بتو مدام گوشزد کنم که یوقت ناراحتش نکنی؟ قشنگ سنگاتو وا بکن شل نگیر که تا آخر مشکل داری
دیگه شورش و در آوردن رفتیم جهیزیه نگا کنیم نامزد. من میگه زهرا ب مامان بگو از این باندها بگیره برامون از حرصم گفتم اصلا مامان من نمیخواد چیزی بگیره برام خواهرش میگه ب داداشش بابا الان مد شده دیگه همه جهیزیه از اینا میگیرن اینام میگیرن این جوری حرصم و در میارن آخرش گفتم مامان من هر چی از دستش بر بیاد میگیره برام من ی یخچال دیگه پسندیده بودم ب نامزدم گفتم این خوبه مامانش و خواهرش یکی دیگه رو پسندیدن اون و برداشتن ناراحت بودم نامزدم میگه چته چرا ناراحتی دیگه نگفتم بابت این گفتم ن ناراحت نیستم من
دیگه شورش و در آوردن رفتیم جهیزیه نگا کنیم نامزد. من میگه زهرا ب مامان بگو از این باندها بگیره برامو ...
اشتباه محضه با شوهرت میری جهیزیه میخری، اینکارو نکن هر چیم خریدی روش عیب گذاشت بگو اینا هدیه خانواده مه هرچی دادن دستشون درد نکنه بهترین ها رو برام خریدن