2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 29 پست

گلم باید آمادگی ازدواج رو در خودت ببینی بعد ،چون ازدواج مسئولیتهایی با خودش داره که بدون آمادگی ذهنی و احساسی نمیشه

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است

قصد ازداج داشتن یعنی چی؟باید ببیتید مشکلی دارید که قصدازدواج ندارید مثلا سن ازدواجتون نرسیده  یا درس می خونید یا کلا علاقه ای به تشکیل خونواده ندارید....چون ازدواج یک امر طبیعیه و هر دختر جوونی توی شرایط خوب دوست داره براش اتفاق بیوفته

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

وقتی قصد ازدواج ندارم یعنی ندارم دیگه چیکار ب شرایطش دارم اخه ولی اگه از این قصد ازدواج ندارماس ک ...

نه عزیزم من واقعد قصدشو ندارم ولی خانوادم خستم کردن هی میگن پسره خوبه چرا میخوای رد کنی😐خب وقتی نمیخوام چیکارکنم

نممن ازدواج میکردم چون تفاوت سنی ده سال خوبه بهتر درک میکنه نردی ک بزرگتر از شماست و در ضمن همه ی شرایطش اوکیه ممکن شما از کسی خوشت بیاد ک هیچی ندهشته باشه اون موقع سالهای سال باید غصه ی نداشتن خونه و ماشین و اینا رو بخوری

چون ده سال بزرگتره فکرنمیکنم قبول کنه چندسالم نامزد باشیم که میشه35سالش

ردش کن اگه علاقه و کششی بهش نداری

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
پشیمون هستی که ردشون کردی یانه؟ الان دارن ممو دیوونه میکنن میگن پشیمون میشی بعدا،خب وقتی طرفو دوس ند ...

داشتن علاقه در ازدواج حرف اولو میزنه گلم،اومدیم طرف ورشکست شد اونوقت با تکیه بر چی میخوای کنارش بمونی

داشتن علاقه در ازدواج حرف اولو میزنه گلم،اومدیم طرف ورشکست شد اونوقت با تکیه بر چی میخوای کنارش بمون ...

ازبس که هی میگن دوست داشتن چه بدردی میخورا وقتی طرف هیچی نداره من یجورایی بین حرفای خانوادم موندم به جایی رسیدم که دیگه نمیدونم چی میخوام اصلا

پشیمون هستی که ردشون کردی یانه؟ الان دارن ممو دیوونه میکنن میگن پشیمون میشی بعدا،خب وقتی طرفو دوس ند ...

علاقه خیلی مهمه برای ازدواج حتما باید به دلت بشینه اگر بدلت نشسته اشنا شو و ازدواج کن من خودم بارها فکر میکنم که ایا اشتباه کردم یا نه واقعیت چون من جدا شده بودم مدتها تصمیم گرفته بودم ازدواج نکنم نمیدونم اشتباه کردم یا نه و اینم بگم که ۱۰ سال تفاوت سنی اصلا چیز مهمی نیست 

جانانِ من (مادر عزیزم ⚘)سفر کرد،با او برفت جانم⚘
ازبس که هی میگن دوست داشتن چه بدردی میخورا وقتی طرف هیچی نداره من یجورایی بین حرفای خانوادم موندم به ...

بنظرم به خانواده ات بگو که تحت فشار نزارنت گلم که باعث تصمیم گیری اشتباه شما بشن