2777
2789
تنها چیزی که از عمل بینی برام کابوس شده همین خوابیدنشه

تو باید ب خوده دکتر بگی دکتره من فقط گف نباید بخندی ...من از اتاق عمل ک اومدم بیرون یچی خانوما گفتن خندم گرف از بخیه هام خون اومد 😑دکتر اومد چقد داد و بیداد کرد سرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها چیزی که از عمل بینی برام کابوس شده همین خوابیدنشه

نه دیوونه اینو اصلا اذیت نمیشی دوتا بالشت بزار زیر سرت به حالت سر سره راحت بخواب، تنها اذیت شدن عمل بینی تا هفته مشکل تنفسه 

نمیدونم والا ولی فک کنم طبیعی باشه بهتره نمیخوام خیلی زیاد تغییر کنم،تو چه مدلی عمل کردی؟

من طبیعی عمل کردم ولی حقیقتش ببنی عروسکی فانتزی میبینم دلم یجوری میشه میگم کاش عروسکی عمل میکردم

من طبیعی عمل کردم ولی حقیقتش ببنی عروسکی فانتزی میبینم دلم یجوری میشه میگم کاش عروسکی عمل میکردم

مهم اینه به صورتت بیاد بینی فانتری چهره رو مصنوعی میکنه بنظرم

نه دیوونه اینو اصلا اذیت نمیشی دوتا بالشت بزار زیر سرت به حالت سر سره راحت بخواب، تنها اذیت شدن عمل ...

آخه من شنیدم که می گفتن تا ۳ ماه اصلا نباید به پهلو بخوابی و منم که تا خود صبح صد بار پهلو به پهلو میشم و آروم و قرار ندارم

آخه من شنیدم که می گفتن تا ۳ ماه اصلا نباید به پهلو بخوابی و منم که تا خود صبح صد بار پهلو به پهلو م ...

نه بابا همش چرته، دکتر من شب هفتم بهم گفت میتونی به پهلو بخوابی، فقط یه محافظ داد شبا میزازم رو بینیم