2777
2789

دوستم فک کرده بود من سر یه مسائلی نمیخام برم خونش اونم بش برخورده بود قهر کرده بود بعد رفته گله کرده به یه بچه ها ک هنگامه نمیاد واقعا لوسه و دیگه پا خونش نمیزارم..اونم بش گفته بابا جریان چیز دیگه ایه...خلاصه ک وقتی فهمید اومد پیوی کلی منو مورد لطف قرار داد...

ما ۱۴ ساله دوستیم...خیلی دلم شکسته بود ولی الان کلی قر دارم😍🤤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسکرین.شات.پیامو.بزار#  

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!
بچت شيطونه؟

ولی من خیلی حساسم...هرجایی نمیبرمش...جایی ام باشه اینقد از خونه وسایل میبرم براش تا سرش گرم باشه یا اینقد مواظبشم ک همه میگن بابا ولش کن راحتش بزار

ولی من خیلی حساسم...هرجایی نمیبرمش...جایی ام باشه اینقد از خونه وسایل میبرم براش تا سرش گرم باشه یا ...

چقد حساسي من دخترم نه ماهشه اگه قرار باشه جايي نبرمش اصلا نميرم والا بچه هاي مردم اينقد خونه مارو خراب کردن

چقد حساسي من دخترم نه ماهشه اگه قرار باشه جايي نبرمش اصلا نميرم والا بچه هاي مردم اينقد خونه مارو خر ...

اتفاقا اینقدر بچه های مردم خونمو خراب کردن... و دیدم که همه پشت بچه هاشون چطور حرف میزنن.. دوس ندارم این حرفا واسه پسر منم باشه...واسه همین اینقدر روش حساس شدم... و خداروشک پسرمم واقعا جایی حسابی به حرفم گوش میده