2777
2789
نه دکترمون اشنا بود رفتم پیشش خودش اموزش داد از ماه اولم حقوق گرفتم یکوپونصد مدرکم دیپلم بود یک ...

وای چ خوب..من میخواستم برم همه بهم گفتن اموزش میدن ولی کو کارش.....منم منصرف شدم ولی علاقه هم دارم.....نمیدونم ارکجا شروع کنم میترسم هزینه کنم واسه اموزش بعدکارش گیرم نیاد...تهرانی؟

موفق باشی عزیزم.

یه 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وای چ خوب..من میخواستم برم همه بهم گفتن اموزش میدن ولی کو کارش.....منم منصرف شدم ولی علاقه هم دارم.. ...

کار دستیار دندونپزشک چیه؟؟من دقیق نمیدونم چیکار میکنه

«أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ»   خودمونیش میشه: آرزوهاتو وقتی منو(از ته دل) بخونی برآورده میکنم... 🌱🌿   و چقدر قشنگه.   *قسمتی از آیه۱۸۶ سوره بقره 
وای چ خوب..من میخواستم برم همه بهم گفتن اموزش میدن ولی کو کارش.....منم منصرف شدم ولی علاقه هم دارم.. ...

اره تهران زیاده راحت پیدا میشه،اگه حالت بد نمیشه از خونو اینا اوکیه خیلی چیز میز یادمیگیری،تو دیوارو همشهری نگاه کن خیلی اگهی هست

کمک دکتر،ابزار کارشونو میدیم توی کار وسیله هارو استریل میکنیم،ساکشن میگیریم و ....

اهان..ممنونم عزیزم

«أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ»   خودمونیش میشه: آرزوهاتو وقتی منو(از ته دل) بخونی برآورده میکنم... 🌱🌿   و چقدر قشنگه.   *قسمتی از آیه۱۸۶ سوره بقره