2777
2789
من ترم ۳مقطع کارشناسی که بودم رفتم کارورزی مهارتم عالی بود همه جا میخواستنم معدلمم بالا بود پارتی هم ...

واقعا که راست میگی . منم کلی رشته قبول شدم ولی همش به حرف اینو اون کردم آخرش هم هیچی به هیچی شد . دعا کن امسال به نتیجه ی دلخواهم برسم . ببخشید یه سوال فقط . برای کارورزی میرن بیمارستان .

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
واقعا که راست میگی . منم کلی رشته قبول شدم ولی همش به حرف اینو اون کردم آخرش هم هیچی به هیچی شد . دع ...

اره عزیزم منم ضربه های بدی خوردم الانم که میخوام ازمون دکترا رو بدم هی میگن وای اخه مدرک الان به چه دردی میخوره سخته فلانه بهمانه ولی من دیگه توجهی نمیکنم  هم میشه بری بیمارستان هم ارمایشگاه ولی من رفتم ۲تا بیمارستان توپ کارورزی همونجاها هم پذیرشم کردن برای کار

عزیزم انشالله موفق میشی ویه نتیجه عالی میگیری خواستن توانستن است❤❤❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره عزیزم منم ضربه های بدی خوردم الانم که میخوام ازمون دکترا رو بدم هی میگن وای اخه مدرک الان به چه ...

فدات بشم همچنین.

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
اره عزیزم منم ضربه های بدی خوردم الانم که میخوام ازمون دکترا رو بدم هی میگن وای اخه مدرک الان به چه ...

دکترا رو میخوای تو چه رشته ای بگیری ؟؟؟

❤❤❤❤❤

به نطرت ارزششو داره دانشگاه آزاد این رشته رو بخونی ؟؟با توجه به سنم که متولد 66 هستم میشه رو این رشته حساب باز کرد . 

به نطرت ارزششو داره دانشگاه آزاد این رشته رو بخونی ؟؟با توجه به سنم که متولد 66 هستم میشه رو ...

عزیز دلم خیییلی باید تلاش کنی دولتی بیاری بهتره من کارشناسیم آزاد خوندم ارشد دولتی ولی خب رشتم خیلی دوست داشتم اگرعلاقه ای نداری برو دنبال یه رشته دیگه

عزیز دلم خیییلی باید تلاش کنی دولتی بیاری بهتره من کارشناسیم آزاد خوندم ارشد دولتی ولی خب رشتم خیلی ...

آخه امسال کنکور دادم البته از وقتی یادمه دارم کنکور میدم دوبار هم مامایی قبول شدم ولی شرایطش پیش نیومد برم . اگه امسال ترازم به رشته پرستاری مامایی نخوره باید همین رشته رو برم . چون واقعا دیگه از تو خونه نشستن خسته شدم . دعا کن بتونم پرستاری قبول شم الاقل تلافی این همه سال در شه . خو دم رشته ی شمارو خیلی دوست دارم اگه همون موقع که قبول شده بودم میرفتم الان دکتری گرفته بودم تموم شده بود . اطرافیان همش دلم رو چرک کردن . ایشالله همیشه تو زندگیت موفق باشی گلم خیلی خوب کاری کردی به حرف هیچ کس نکردی . به هدفت و راهت ادامه دادی . به قول شما اگه بخوام به حرف اینو اون کنم رشته ی مامایی رو هم میگفتن بدرد نمیخوره . آدم باید خودش برای خودش تصمیم بگیره . برام دعا کن عزیزم . ایشالله سرکارت روز به روز پیشرفت کنی  

آخه امسال کنکور دادم البته از وقتی یادمه دارم کنکور میدم دوبار هم مامایی قبول شدم ولی شرایطش پیش نیو ...

عزیز دلم برات دعا میکنم بهترینا نصیبت بشه الان بازار کار پرستاری خیلی خوبه اگه رشتش دوست داری حتما برو بازم اگه سوالی داشتی من درخدمتم ❤❤❤💋💋

عزیز دلم برات دعا میکنم بهترینا نصیبت بشه الان بازار کار پرستاری خیلی خوبه اگه رشتش دوست داری حتما ب ...

ممنون حتما سوالی داشتم باهاتون مشورت میکنم