2777
2789
@iamsogand ‍  😐😐😐من همیشه با آپ کار میکنم سود نمیگیره همون 9 درصد ارزش افزوده رو میگیره که ...

وا حقه باز خودتی!!!

مثلاً چجوری میخانه حقه بازی کنم؟؟؟؟؟؟؟میشه ی روش بهم بگی؟؟؟؟؟😏😏😏😏😑

وقتی برای اون چیزی که میخای نمی جنگی    برای اون چیزی هم که از دست دادی گریه نکن.وقتی در سکوت زندگیتو میسازی،نمیدونن به چی حمله کنند.هر چقدر هم به خودت برسی،باز به من نمیرسی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد ميرم سراغ اتاقا 

روي تختي و رو بالشتي اينارو ميشورم و پنجره تميز ميكنم

اتاقا كاري نداره چون لباسا اتو شدن كشوها مرتبن لباس تاشده سر جاشونن 

اخر سرم گردگيري عادي 

پاك كردن سرويس خواب و در و كليد پريز 

منم داشتم ولی کسی کد منو نزد انگار

ولش نزنن حقشون همونه ی برنامه بچاپه اونارو😑

بدون هیچ منطقی میگن حقه باز😐یکی نیست بگه چجوری میشه حقه بازی کرد اخه؟😑

وقتی برای اون چیزی که میخای نمی جنگی    برای اون چیزی هم که از دست دادی گریه نکن.وقتی در سکوت زندگیتو میسازی،نمیدونن به چی حمله کنند.هر چقدر هم به خودت برسی،باز به من نمیرسی

سرويش بهداشتي هام كه هفته يبار با شوينده قوي (من)ميشورم ميدونم ضرر داره ولي به دلم نميچسبه جور ديگه 

خخخ

شستن سرويس هم اول زمين رو مبشورم بعد اون ديوارارو با پودر دستي و دستمال ميشورم 

بعد سطل اينارن ميشورم و دمپايي رو وايتكس ميزنم تمام 

حموم رو همينطور 

حموم رو هميشه قبل اينكه دوش بگيرم اب ميپاشم همه حا بعد دوش ميگيرم واس همين حموم رو ماهي يبار با شوينده ميشورم

ولش نزنن حقشون همونه ی برنامه بچاپه اونارو😑 بدون هیچ منطقی میگن حقه باز😐یکی نیست بگه چجوری میشه ح ...

سلام من الان کامنتتو خوندم دیدم ناراحت شدی خواستم معذرت خواهی کنم ولی میبینم که پشت سر من حرف میزنی نالوطی 👊👊👊

حقه باز از این جهت گفتم که تو میتونی راجع به همین اپ جدید تبلیغ کنی نمیتونی اپ دیگه رو تخریب کنی

در ضمن پست تبلیغاتی ممنوعه تو گزارشا هم ببینی علت گزارش رو نوشته تبلیغات

انقدر دلم میخواست اینقددددر تمیز بودم    

حالا انقد جدي نگيريد 

انقدم خونمون مرتب نيس

خونمون هميشه تميزه 

ولي مرتب نيس😂

باطن مثل گله

ولي ظاهر مثلا نه 

بالاخره ظرف نشسته اي 

لباس رو مبلي چيزي هست هميشه 😂