2777
2789
عنوان

یه جوری شدم 😐😓

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 20 پست
اینجاش اشتباه کردی نباید به شوهرت بگی که اونم بخواد ثابت کنه اینجور نیس

اون میدونه من دروغ نمیگم همیشه از من انتظار سکوت داره هر کی هر طور میخواد رفتار کنه واقعا بهم برخورد 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
این اتفاق ممکنه برای هرکی بیفته، بارها شده خواهرم چیزی داشته داده به کسی گفتم چرا بمن ندادی. خب پیش ...

من خودم خیلی حساسم از اینکه منت رو سرم باشه در کل از خاتواده شوهرم چیزی قبول نمیکنم چون همیشه به روت میارن 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اگه جات بودم بروی خودم نمیاوردم ولی بیشتر از قبل محبت میکردم موقع خداحافظیم بهش تعارف میکردم میگف ...

اخلاق منو میدونه  که اهل زیر بار منت نیستم .بخاطر همین خیلی رنگش عوض شد میخواست بدونه شنیدم یا نه 

اون میدونه من دروغ نمیگم همیشه از من انتظار سکوت داره هر کی هر طور میخواد رفتار کنه واقعا بهم برخورد ...

میدونم میدونه دروغ نمیگی ولی سیاست داشته باش نباید بگی بهش

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
میدونم میدونه دروغ نمیگی ولی سیاست داشته باش نباید بگی بهش

دیگه گفتم حرف تو دلم نزارم با شوخی هم شده بگم که فکر نکنن خنگم و هیجی نمیفهمم