2821
2789
منم میخام جنسیتو بفهمم ولی صبر میکنم انومالی ...یکی الان هزینه سونو بدی یکی انومالی ؟ شاید الانم دقی ...

پس باید صبر کنم همون شونزدهم برم

وای چرا روزا نمیگذرههههه

خدایا اینبار کنجدمو سالم بذار بغلم🙏🙏🙏🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من رفتم گفت مشخص نیست 😐

گفت الان جنین هنوز کوچیکه و وضعیتی که قرار گرفته دیده نمیشه

ولی احتمال داد دختر باشه

برای آنومالی ۱۷ هفته رفتم گفت قطعی دختره

الآنم ۲۲ هفته هستم

دیروز رفتم چون میخواستم برم مسافرت

دختر بود دیگه قطعی

دکتر سونو گفت از ۱۵ هفته اگه جنین در وضعیت مناسبی باشه مشخص میشه

ولی بهترین زمان همون آنومالی هست

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
ووویی😍😍😍کاش شوهرم راضی بشه بریم

راضیش کن برید.😊

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
وقتی نمیگه به احتمال زیاد دختره.برای منم سر دخترم گفت معلوم نیست

اخ بمیلم من براش اگه دخملههههه😍😍

اما کلا این سونویی ک من میرم به هیچکس حتی احتمالی هم نمیگه تو دوازده هفته 

بگیر خواهر بگیر😂 علایمم ک ویار دارم بسیار  زیاد تنبل و خوابالو نیستم  از بچگی شیرینی نم ...

خببب اینکه میگی خوابالو نیستی باعث شد شک کنم که پسر باشه 

اینهم ک میگی ترشی دوس داری شک کردم که دختره 

در نتیجه دوقلوی دختر و پسر داری خخخخ

اما جدا از شوخی ، ترشی زیاد نخور شوری هم نخور جفتش خوب نیست

من رفتم گفت مشخص نیست 😐 گفت الان جنین هنوز کوچیکه و وضعیتی که قرار گرفته دیده نمیشه ولی احتمال دا ...

کاش خدا صبر بده صبر کنم تا دو هفته دیگرو 🙏

مبارکه دخمل گلی 

من عاشق دخترم😍

سلام خانوما من رفتم ان تی بهم گفت خیلی خیلی کوجیکه پنج سانت بعد گفت فعلا نمیتونم دقیق بهت بگم چیه ولی فعلا علائم پسرونه ندیدم بنظرتون دختر دلببندم جا معتبری سونو رفتم ولی گفت یکماه دیگه بیا انومالی تا دقیق بگم چی هست حالا نظر شما چیه درسته کسی از رو عکس ان تی میتونه حدس بزنه .... بعد یازده هفته سه روز رفتم من

خببب اینکه میگی خوابالو نیستی باعث شد شک کنم که پسر باشه  اینهم ک میگی ترشی دوس داری شک کردم ک ...

خب مچکرم از سونوگرافی دقیقتون خواهر😂😂😂

سلام خانوما من رفتم ان تی بهم گفت خیلی خیلی کوجیکه پنج سانت بعد گفت فعلا نمیتونم دقیق بهت بگم چیه ول ...

اخی 

انشالله سالم باشه من بلد نیستم زیاد ❤️

کاش خدا صبر بده صبر کنم تا دو هفته دیگرو 🙏 مبارکه دخمل گلی  من عاشق دخترم😍

ممنون عزیزم

آره دختر عشقه😍

انشاءالله سالم و سلامت بیاد بغلت گلم

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
وسوسم نکن بذار صبر کنم😂

بزرگتربشه درست معلوم نمیشه ها!!!!!چون بچه رشد میکنه ‌و جاش تنگ میشه نمیشه درست تشخیص داد.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی