من یادمه مادربزرگم لگنش شکسته بود گفتن شربت آلومینیوم ام جی بریزین روش. یادم نیست دیگه چطور شد . چون اون یه کم میتونست جابجا شه. یه سرچی کنید ببینید آلومینیوم ام جی چطوریه
آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت براممعجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍
عزیزم اینجا که دکتر نیست درمان خانگی جواب نمیده من مامانم زخم بستر گرفته بود دکتر گفت اگه مواظب نباشید و کرم نزنید بیچارتون میکنه به ما پماد الفا داده بود
میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
ما برای عمم که سکته مغزی کرده فلج شده از پماد کیمیابرای درمان زخم بستر استفاده کردیم خیلی خوب جواب گرفتیم هم زخمش خوب شد ، با چرب کردن مداوم با این پماد دیگه زخم بستر نگرفت. ما که خیلی راضی بودیم تو هم برای درمان زخم بستر مادربزرگت امتحانش کن شاید مادربزرگت بیچاره از درد خلاص بشه.
عزیزم ببرینشون کلینک زخم پلاس تازه تواین شرایط فعلی ک کرونا هس تماس بگیرین برای درمان ب منزل هم میان وقیمتاشون نسبت ب بقیه جاها خیلی منصفانه هس این شمارشون هس 09128394922
پدر بزرگ من زخم بستر داشت بردیمش کلینیک تلما و3ماهی هم زیر نظرشون بود بعد 3ماه خوب شدن خداروشکر اگه روش های خونگی ک گفتن بهت اثری نداشت حتما برین اونجا