2777
2789
عنوان

زخم بستر

| مشاهده متن کامل بحث + 30345 بازدید | 46 پست

قسمی که زخمه هست حتما باید تمیز باشه و مرتب جابجاش کنید،زخمه باید هوا بخوره،بابای دوستم زخم بستر گرفته بود تو بیمارستان بهش یه پماد میزدن میگفت خیلی سریع خوب شد،البته پماد فنی توئین برای زخم بستر هست خوبه بازم از داروخونه بپرس پماد قوی تری بهت داره بده بعضی وقتا داروخونه ها مشاور پوست دارن پماد ساختنی درست میکنن  خیلی خوبن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چسب های مخصوص هست گرونن کمی 

حدود ۴ سال پیش دونه ای ۹۰ هزارتومان بود...

عسل مرعوب بزنید بهش...

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍

عزیزم اینجا که دکتر نیست درمان خانگی جواب نمیده من مامانم زخم بستر گرفته بود دکتر گفت اگه مواظب نباشید و کرم نزنید بیچارتون میکنه به ما پماد الفا داده بود

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
قسمی که زخمه هست حتما باید تمیز باشه و مرتب جابجاش کنید،زخمه باید هوا بخوره،بابای دوستم زخم بستر گرف ...

ممنونم دوست من

برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین
عزیزم اینجا که دکتر نیست درمان خانگی جواب نمیده من مامانم زخم بستر گرفته بود دکتر گفت اگه مواظب نباش ...

دکترم میبریمش گفتم نظردوستانو بدونیم یه چیزی دستمون بیاد

برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین
دکترم میبریمش گفتم نظردوستانو بدونیم یه چیزی دستمون بیاد

مادرم چند سال رو تخت بود برای همین میگم نذارید زخمش زیاد بشه که بدبخت میشید 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
خیلی ممنون  ن عمیق نیستن هرچندساعت؟؟

روزی ۲ یا ۳ بار اینکارو بکنین.

هر روز چند بار بدنشو ماساژ بدین.

نذارین لباساش یا بدنش مرطوب بمونه.

تشک مواج براش بگیرین...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

ما برای عمم که سکته مغزی کرده فلج شده از پماد کیمیا برای درمان زخم بستر استفاده کردیم خیلی خوب جواب گرفتیم هم زخمش خوب شد ، با چرب کردن مداوم با این پماد دیگه زخم بستر نگرفت. ما که خیلی راضی بودیم تو هم برای درمان زخم بستر مادربزرگت امتحانش کن شاید مادربزرگت بیچاره از درد خلاص بشه. 

سلام دوستان عزيزم اگر كسي از دوستان و آشنايان يا عزيزتان از  زخم بستر رنج و عذاب مي كشه لطفا به اين شماره تماس بگيريد  صادقيان ٠٩١٦٦١٧١٦٥٤

تضمين مي كنم پشيمون نمي شيد.

چه پمادی؟؟

عزیزم ببرینشون کلینک زخم پلاس تازه تواین شرایط فعلی ک کرونا هس تماس بگیرین برای درمان ب منزل هم میان وقیمتاشون نسبت ب بقیه جاها خیلی منصفانه هس این شمارشون هس 09128394922