2777
2789
عنوان

دایی منحرف

| مشاهده متن کامل بحث + 13123 بازدید | 120 پست
منم بچه بودم دو سه بار عموم خودشو بهم میمالوندمنم اسکل فک میکردم بازی ای شوخی چیزیه

اخه میدونی منو کامل لخت کرد خودشم لخت کرد خوابید روم

من جیغ و داد گفتم به همه میگم

بعد دیگه ترسید

حدود یماه طول کشید تا ب مامانم گفتم

لایک نکنید🙂‍↔️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه حالا ولت می‌کنه 😟 همسرت ولی نگوووو،،،بگو‌ الکی گفتم تا با تو همدردی کنم،،ببخش دروغ گفتم،روششو ...

فکر خوبیه بگو دروغگفتم دروغ مصلحتی بگو وگرن شر میشه تو فامیل آبروریزی درست میشه واست

دردسر نشه واست 

بدی اش اینه که کلا ۳تا دایی داشتم که زن نداشتن

افتاده به حدس زدن

یکیش هم رد کرد تو ذهنش

دوتا دیگه موندن

اگه بفهمه بنظرت اقدامی میکنه؟

من ۷سالم بوده الان ۲۰سالمه

۱۳ سال پیش!!

لایک نکنید🙂‍↔️

اخه میدونی منو کامل لخت کرد خودشم لخت کرد خوابید روم من جیغ و داد گفتم به همه میگم بعد دیگه ترسید ...

برا من در اون حد نبود ولی خب بازم نمیتونم همچین چیزیو به مامانم بگم موندم تو چطور  به مامانت گفتی واقعا

دیر کردی...حسرتت هر لحظه بر بادم داد💔
بدی اش اینه که کلا ۳تا دایی داشتم که زن نداشتن افتاده به حدس زدن یکیش هم رد کرد تو ذهنش دوتا دیگه ...

ممکنه یهویی داییتا ببینه نتونه خودشو کنترل کنه چیزی بگه یا دعوا کنه شر بشه

بدی اش اینه که کلا ۳تا دایی داشتم که زن نداشتن افتاده به حدس زدن یکیش هم رد کرد تو ذهنش دوتا دیگه ...

مال خيلي وقت نبوده  شما هم خيلي بچه نبودي واي اعصابم خورد شد

چرا اين حيوونا اين كارو ميكنن اخه

ميگم الان اگر هركسي بخواد بگه بيشتر از نصف سايت اين مسله براشون پيش امده حالا اينا برن به شوهراشون ب ...

جدی؟ من فک میکردم خیلی بدبختم که داییم منحرف بوده

خداروشکر ی همدردی هست

نمیدونستم دیگه

اشتباه کردم

کاش یادش بره

لایک نکنید🙂‍↔️