2777
2789

اشکال نداره همه اشتباهاتی تو زندگیشون میکنن ولی مدتی که ازش میگذره کمرنگ میشه برات و فراموش میشن. 

مثال میزنم برات. تو بچگی کارهایی کردیم که اشتباه بوده و کلی غصه خوردیم براش و ناراحت بودیم و گریه میکردیم و میگفتیم کاش میمردین ولی این کارو نمیکردیم. الانم مثل همونه چند سال دیگه این موضوع برات اهمیت چندانی نداره و برات تجربه بوده هر چی بوده 

واقعا؟ یعنی رسوا نمیشم 😢

نمیدونم چیکار کردی ولی میدونی ک خدا ساترالعیوبه.. یعنی پوشاننده ی عیب ها... نه اگه ب خودش بسپری هیچوقت رسوات نمیکنه.. 

من هرروزی ک استرس دارم بهش میگم خدایا خودت همه چیو درست کن من جز تو کسیو ندارم اونم اون روزو واسم بهشت میکنه... توام بسپر به خودش..

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرسی از حرفات 

❤❤

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
اگه پدر و مادر م بفهمن خیلی بد میشه، خیلی دارم عذاب میکشم هيچوقت فکر نمیکردم زندگیم اینجوری شه 

هر اشتباهي تاوان داره منتها بستگي داره كه روزگار برات چي رقم بزنه دعا كن كمترين آسيب بهت برسه اما هر اتفاقي هم كه بيرفته گذشت زمان داغشو كمتر ميكنه بايد خودتو براي هرچيزي اماده كني و قوي باشي چون قرار هست كه زندگي كني

اشکال نداره همه اشتباهاتی تو زندگیشون میکنن ولی مدتی که ازش میگذره کمرنگ میشه برات و فراموش میشن.&nb ...

خیلی تنهام هیچکی تو زندگی درکم نکرد بارها آرزوی مرگ کردم