2777
2789
عنوان

کسی که درون هزار تویی گیر افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 2690 بازدید | 433 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خودم انقد زجر کشیدم تو زندگیم ک حد ندارع ...اما با خودم همیشه گفتم اگ این دنیا میخاد منو نابود کنه چرا منم خودمو نابود تر کنم....همیشه اینو تکرار کردم و ب رو خودم نیاوردم هرچی سختی کشیدم....خدا بزرگه دنیا ب ته نرسیده .....ب قول یارو شاد بودن تنها انتقامیع ک میتونی از این دنیابگیری  

اصلا درست نیس که بینشون فاصله بندازی،اگه همو دوست دارن باید خودتو بکشی کنار و کاملا فراموشش کنی.مطمئن باش اگه تو رو دوست داشت اونو ول میکرد و میومد با تو.با هم بیرونم رفتید؟رفتارش تو دانشگاه چطوره با شما؟از اینام میشه حدس زد

فکر کردی الان چی ازم مونده . منی که بدن داشتم این هوا الان با قد ۱۸۰ وزنم شده ۵۶ .  ۱۵ کیلو کم ...

فک کنم خودتم به خودت تلقین میکنی . ارزش خودت ادم از همه چی بالاتره

من به فکر دختره ام ولی واقعا رو زندگیم تاثیری نزاشت خیلی کلا در طول روز یادم میرتش

اصلا درست نیس که بینشون فاصله بندازی،اگه همو دوست دارن باید خودتو بکشی کنار و کاملا فراموشش کنی.مطمئ ...

میدونم کار درستی نیس ولی حرص ام میگیره . چرا من جای اون یارو نباشم

یه بار کافه رفتیم 

رفتارش خیلی خوبه باهام . باهام درد و دل میکنه و بعضی چیزای تو دلشو میگه . مثلا اگه مشکلی داشته باشه

برا چی اخههه؟چرا انقد خودتو زجر میدی؟چی درست میشع با سخت گرفتن از خودت؟البته میفهممت ادم دسته خودش ن ...

من دختر خالمو دوس دارم اما مامان و بابام و دایی هام و خاله هام و عموهام و عمه هام همه کلیک کردن روی دختر دوست بابام ک پولداره و با این ک من فقط ۱۷ سالمه کلیک کردن ک کی پس میگیریش کارم به حایی رسیده ک تو جمعای عمومی نمیرم . همه ی خونوادم حرف دلمو میدونن اما بازم بدبختم کردن . الان روزانه نصف ورق پرومنالولول دز ۴۰ میخورم . کدوم جوون ۱۷ ساله رو دیدی ک اینجور بخوره . غم عالمو خوردم بعدش وقتی ک سن عقلیمو میگم همه مسخره میکنن ک تو هنو بچه ای و توهم زدی و رویاپردازی و ... 

من از ۳۶۵ روز سال گذشته کلا ۱۰ روز زیر ساعت ۱۲ خونه نرفتم

علیم فقط خداست
من دختر خالمو دوس دارم اما مامان و بابام و دایی هام و خاله هام و عموهام و عمه هام همه کلیک کردن روی ...

اینکع ناراحتی نداره....میتونی بهونه کم سن و سال بودنتو بیاری  و فعلا صبر کنی تا بزرگ تر بشی و وقتیم بزرگ ترشدی مطمعن باش اون دختر دوست باباتم ازدواج میکنه .....وای ب نظرم ب دختر خالت بگو علاقه داری بش تکلیف خودتو مشخص کن والا...من پسر خالم خیلی راحت بم گف دوسم دارع منم  ردش کردم .الان خیلی راحت با خودش کنار اومده .توم حرف دلتو بزن مطمعن باش لا اقل ی باری از رو دوشت برداشته میشع

وقتی رل داره چرا عاشق تو باشه توهم#  

بیاد بهم بگه پس نمیخوادم ولی چرا اینکارو نمیکنه ؟ دوسم نداره ؟ 

میخواد بازیم بده ؟ شاید شما حق هم داشته باشین چون از نزدیک توی رابطه بودن خیلی فرقه تا بخوای برای یه نفر تعریف کنی

میدونی همه فکر میکنند تو دانشگاه باید عاشق بشند من خودم عاشق یه پسره شدم ترم دو ولی همیشه وقتایی میدیدمش ک پشت میز نشسته بود بعد کلی وقت یبار دیدمش داره راه میره قدش خیلی کوتاه بود دیگه از اون روز دور عشق و عاشقیو خط کشیدم😂😂