ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اصلا استرس نگیر برقص خوش بگذرون ی روزه زود تموم میشه لذت ببر انشالله همه خوشبخت بشن بحق امام زمان
اره ماسالله عروس میرقصه میگن چه عروس سبکی نمدونم اما تو فامیل مسخره ما باید عروس کم برقصه یعنی یه شبم به ادم گیر میدن فقطم تجزیه میکنن که لباسش چه شکلیه و میکاپش و رقصش با داماد یعنی ۴۰۰ تا چشم رو ادم زوم میشه و تجزیه تحلیل میکنه خخ
دلم برای همه دوران باتوبودنم تنگ شده عشق فقط مادر هیچ کسی لیاقت دوست داشتن را ندارد جز تو قول میدهم زود کنارت بیایم و باهم بازهم دل هایمان را التیام بخشیم همه قلبم متعلق به توست دوستدار همیشگیت تنها دخترت که بارفتنت تنهاتر شد
دلم برای همه دوران باتوبودنم تنگ شده عشق فقط مادر هیچ کسی لیاقت دوست داشتن را ندارد جز تو قول میدهم زود کنارت بیایم و باهم بازهم دل هایمان را التیام بخشیم همه قلبم متعلق به توست دوستدار همیشگیت تنها دخترت که بارفتنت تنهاتر شد