2777
2789
عنوان

ازدواج زود

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 40 پست
اصلا و ابدا به هیچوجه راضیشون نکنید برای ازدواج دختره شونزده ساله باید فکر درس و مشقش باشه ازدواج ...

همین رو بگو اخه 

دخترهام حنا و آوا دوستون دارم ❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو حرف نزن..داداشش برش داره ببره خونه باباش...کسی ک این کارارو میکنه واضححح عقلو شعورش رشد نکرده..بچس دیگه ک کارش قهر کردنه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
پسره ۲۱ سالشه 

ببین هرجور بتونی منصرفش کن بعدم شوهرت دستشو بگیره ببره بزاره خونه مامانش بره پسررو هم ادب کنه بگه هروقت کارداشتی پستداز،داشتی،بیا 

کاربرهلن۷۸هسدم بچه ها ترکیدم😎
تو حرف نزن..داداشش برش داره ببره خونه باباش...کسی ک این کارارو میکنه واضححح عقلو شعورش رشد نکرده..بچ ...

اره خیلی بچس 

من پسره رو هم دیدم اصلا عاقل نیست فقط ۲۱ سالشه 

خودتو دخالت ندیاااا... خوب و بد پس  فردا میان یقه تو میگیرن... اتفاقن اینجور وقتا مخالفت جواب نمیده... اصن باید بگین پسره هم بیاد خواستگاری... مطمین باش یا پسره جا میزنه نمیاد یا بیادم هیچی نداره خودش یکی دو جلسه بیینه عقلش میاد سرحاش چون اینا سناشون کمه نمیتونن از عهده زندگی بر بیان که

ب نظرم خواهرشوهرتو منصرف کنی خیلی بهتره  اگرم ک واقعا نمیتونید منصرفش کنید کلا دخالت نکنید چون ...

مطمئنم منصرف نمیشه 

ولی اگه دخالت نکنم می مونه پیشمون اونم دردسر داره اخه 

گفتم بهشون میگن بزا چند روز بمونه میایم 

عمراااااااااااااااااااا...بگو نمیتونم کنترلش کنم...پسره خانواده درست و حسابی داره یا نه از اوناست که بی کس و کارن؟

درد من آرام جان دیگران است...خوش به حال دیگران 
مطمئنم منصرف نمیشه  ولی اگه دخالت نکنم می مونه پیشمون اونم دردسر داره اخه

ب شوهرت بگو خودش ببرتش خونشون تو اصلا چیزی نگو حالا نگه چندروز موندم خونشون طاقت نداشت و عروس بازی دراورد

ها بابا..برو بگذارش خونه مادر پدرش.. این سن هورمون عشق زیاد ترشح میشه..یک وقت بلایی سر خودش نیاره

اره الان میگفت اگه نزارین فلان میکنم بهبان میکنم 

اره خیلی بچس  من پسره رو هم دیدم اصلا عاقل نیست فقط ۲۱ سالشه

بهش بگو دختر بابد خونه باباش شب رو بخوابه.....بگو هر وقت مهمونی تو روز  اومدی قدمت رو چشم..والاااا چقد پرو شدن...الان باااید پدرشورت بیاد از گیسش بکشتش ببرتش

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
ب شوهرت بگو خودش ببرتش خونشون تو اصلا چیزی نگو حالا نگه چندروز موندم خونشون طاقت نداشت و عروس بازی د ...

آره از طرفی رابطش با من خیلی خوبه  میگه اینجا راحت ترم