2777
2789
عنوان

همه جا با خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 17 پست
هیچ راهی نداری منم چند سال تلاش کردم هیچی تغییر نکرد سعی کردم باهاشون مسافرت نرم 

یه سری گفتم تنهایی بریم مسافرت ، رفتیم شمال هی خودش زنگ میزد به مادرش که من خونه گرفتم با بقیه بیاین!!! یا یه سری خواستیم بریم گفت من میخوام با خانواده ام بیام من گفتم پس من هم به مادرم زنگ بزنم اونم بیاد تنهاست کلی با من دعوا کرد که مگه من پسرش ام که بخوام ببرمش مسافرت ، من ماشین خودمه هر کی رو بخوام سوار میکنم، خلاصه هر سری به خاطر مسافرت دعوا داریم ، تو مسافرت هم فقط قربون صدقه مادرش می ره و با من با دعوا حرف میزنه 

یه سری گفتم تنهایی بریم مسافرت ، رفتیم شمال هی خودش زنگ میزد به مادرش که من خونه گرفتم با بقیه بیاین ...

منم یادمه یه بار رفتیم مسافرت مثلا دوتایی باباش اینا یه شهر دیگه بودن هی پشت هم زنگ میزدن شما بیاید پیش ما خلاصه اینقدر زنگ زدن کجایید ما خونه گرفتیم بیاید پیش ما شوهرم هم گاز ماشین گرفت رفتیم همون شهر تو راه منم قهر کردم رسیدیم هم با پدر شوهرم حرف نمیزدم روز بعدش با اونا برگشتیم. ولی از بس دیگه مخ شوهرم خوردم قبلش میپرسه چیکار کنیم بهشون بگیم منم میگم اگه کسی دیگه اومد من نمیام. چند مسافرتی تنها رفتیم تازه میفهمه جقدر راحته

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان