2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الویه تزیین کرده 😊 منتظر شوهرم

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

کته سیب زمینی😑همسری هم اصلا دوس نداره ولی مجبوره بخوره

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      

خوراک مرغ 😋هرچی دم دستم بود ریختم توش هویج و نخود فرنگی و ذرت و سیب زمینی و فلفل دلمه امیدوارم خوش مزه بشه 😅

خداجون مواظب نی نی من باش سپردمش  به خودت 😘چقد من ممنونتم بخاطر رحمت بی کرانت😍😍😍😍😍😍😘😘😘
به نظرتون شام پختن سختر از ناهار نیست ادم میمکنه چی بپزه؟؟!!!

نه اتفاقا برا شام درست کردن کلی وقت هست این نهار لعنتی رو من همیشه نمیدونم چه گلی سرم بگیرم یازده بیدار میشم تا یه فکری بکنم و به خودم بجنبم میشه ۱۲ همیشه یه غذای حاضری وسرخ کردنی میخوریم قبلا که شوهرم ظهرا خونه نبود عالی بود یا از شام دیشب میخوردم یا نیمرو یا اصلا هیچی هرچی تو خونه بود میخوردم که فقط ته دلمو بگیره الان صبحونه میخاد نهار میخاد شام میخاد😭😭😭خسته شدم بسکه فک کردم چی بپزم

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...