2777
2789
خواه نا خواه بچه ها بزرگترین آسیب رو میبینن اینو خواهرانه میگم اگه بری خودتو نجات دادی بچت حیف میشه ...

حتی کلامی نمیگه اینکارو نکن.قهر میکنه.همین اخلاقشه که محکم ترم میکنه که کارم درسته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی کلامی نمیگه اینکارو نکن.قهر میکنه.همین اخلاقشه که محکم ترم میکنه که کارم درسته

هنوز فکر می‌کنه نمیری منم شوهرم بعد یک ماه قهر که اصلا سراغ بچمو نگرفتم و فهمید که داره کار تموم میشه افتاد به دست و پام وگرنه همیشه می‌گفت برو نمیخوامت ولی آخر کاریا گریه میکرد جلو همه که نذارید بره.باید یک گوشمالی درست حسابی بدی تا آدم بشن

حتی بعد طلاق؟ماجرای نفقه رو میگین بهم .من تو این موارد اطلاعاتم کمه

میتونی درخواست نفقه بدی اگه خرجی نمی‌داده ،گذشته حال و آینده در صورت زندگی اگه حضانت بچه داری باید خرجی اونم بده ماهیانه با توجه به وضع اقتصادی یک مبلغی رو معین میکنن باید بده

حتی بعد طلاق؟ماجرای نفقه رو میگین بهم .من تو این موارد اطلاعاتم کمه

عزيزم بايد يه خرجي هر ماه به نسبت به درامدش بده واسه بچه ماهي ٥٠٠ يا ٨٠٠ هر ماه بايد بريزه  البته شما توافقي هستين بهش گفتي قبول كرده ؟؟؟  تو توافقتون تو وكالت محضر نوشته ؟؟؟  

الان من بچه ندارم نفقه نميرسه بهم 

hair coloris ~ hair keratin 
عزيزم بايد يه خرجي هر ماه به نسبت به درامدش بده واسه بچه ماهي ٥٠٠ يا ٨٠٠ هر ماه بايد بريزه  الب ...

در مورد نفقه و مقدار که ننوشته ولی حق طلاق و حضانت رو در ازای نصف مهریه داد

اگه باز هم کسی تجربه خودشو بگه یه دنیا کمکم کرده ممنونتون میشم

چرا حضانت بچه تو قبول کردی؟شاغلی؟خونه داری؟بعد طلاقت پشتوانه داری که بچت رو دنبال خودت میکشونی؟

شوهرت رو میخوای دوباره مجردش کنی؟بچه رو بنداز بالاش بفهمه حالش جا بیاد

2790
2778
2791
2779
2792