2777
2789

دکتر بیهوشی اومد امپول بزنه بیهوشم کنه بلند شدم دعوا و داد و بیداد ک نمیخوام بیهوشم کنید من بی حسی میخوام.دکتر بیهوشیمو عوض کردن اومد از کمر بی حسم کرد و واقعا راضی بودم الانم گوش شیطون کر تو این چند سال مشکلی نداشتم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه استرس داری بیهوشی. من بیهوشی بودم، راضی بودم

نه استرسی ک ندارم 

از درد بعدش میخوام بدونم ...

میگن برای بیهوشی  بعد بهوش اومدن درد رو بیشتر احساس میکنی !

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!
دلیلشم میگی راحت بهوش اومدی ؟ 

خب من خیلی ترسو هستم بیهوشی کامل هیچی نمیفهمی اصلا

آره راحتم به هوش اومدم بعدشم هیچ دردی نداشتم

من ک خیلی راضی بودم

من به دستان خدا خیره شدم😍معجزه شد😍
نه استرسی ک ندارم  از درد بعدش میخوام بدونم ... میگن برای بیهوشی  بعد بهوش اومدن درد رو ...

من که شب زایمان کردم و تنها بودم

ولی موقع سرکلاژم که قسمت ریکاوری پر بود، میدیدم که هرکی بهوش میومد درد شدید داشت ..تا تو بخش نبرن نه مسکن میدن نه شیاف ..ولی منی که بی حسی بودم همین که اثرش رفت مسکن زدن و هیچ دردی حس نکردم

کلا راضیم.. الآنم هیچ مشکلی ندارم..نه کمردرد دارم و نه مشکلات دیگه

🖤

من تو دوتا بارداریمم بیحسی رو انتخاب کردم خیلی هم راضی بودم اصلا هم کمر درد اینا نگرفتم فقط سر زایمان دومم بعد چند ساعت شدیدا گردنم درد میکرد یعنی شدیدا ولی خب اونم برطرف شد دیگه هیچی نداشتم

من که شب زایمان کردم و تنها بودم ولی موقع سرکلاژم که قسمت ریکاوری پر بود، میدیدم که هرکی بهوش میومد ...

پس اینطوریه !

چرا دکترم بیهوشی رو پیشنهاد داد 😒!

البته خودمم اول بهش گفتم میخوام بیهوش شم میترسم بی حس شم کمردرد بگیرم ....!! 

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!
پس اینطوریه ! چرا دکترم بیهوشی رو پیشنهاد داد 😒! البته خودمم اول بهش گفتم میخوام بیهوش شم میترسم ...

بستگی به بدن داره.. یکی بدون درد بهوش میاد یکی با درد.

یکی با بی حسی کمردرد میگیره یکی نمیگیره.. درمورد همه یه جور نیست..ولی من الآن باردارم بازم بی حسی و انتخاب میکنم.. چون هم واسه من خوب بود ، همینکه هیچ حسی قشنگ‌تر از شنیدن صدای اولین گریه بچه نیست... وقتی اینو تجربه کنی میبینی تاحالا هیچ حسی به این اندازه عجیب و زیبا نبود و نیست و نخواهد بود

🖤