2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تکه های مرغ با یکم هویج سیب زمینی آلوخورشتی و.. و روغن زیتون با آب و زردچوبه و ادویه و آبلیمو مخلوط کن بریز رو مرغ و سیب زمینی و.. بزار تو فر بپزه، 

بجای برنج هم بلغور گندم درست کن مثل برنج درست کن، 

آب هویج و آب کرفس هم بخورین لاغر میکنه، 

شبا شیر با پودر دارچین

خدای مهربونم شکرت
تکه های مرغ با یکم هویج سیب زمینی آلوخورشتی و.. و روغن زیتون با آب و زردچوبه و ادویه و آبلیمو مخلوط ...

ممنوون 🤩

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  

صبحانه تخم مرغ آب پز یک عدد با یه لیوان شیر بخور .ساعت ده یه دونه میوه ویه لیوان چای بخور.نهار گوشت آبپز یا مرغ آبپز با باسالاد فصل بدون سس بخورمن با این روش ۱۲ کیلو کم کردم ولی دوباره بعد عید رژیممو ول کردم آخ اگر ۹کیلو دیگه میتونستم کم کنم عالی میشد.

عشق همان چیزی است که به شما این امکان را میدهد که بعد از هر سختی بارها و بارها متولد شوید.

سلاام عزیزم❤ سوپ کلم 😊 برنجو نونو کمش کنی مواظب کالری غذاهایی که میخوری باش ادم دلش میخواد اوایلش سخته گرسنه میشی تند تند مشغول کن خودتو به کارای مختلف 😊 الب سعی کن همه موردای موردنیاز بدنتت توی رژیمت باشه رژیمای مختلف هست ولی بنظرم خودت بخونی بسنجی یا برنامه غذایی بگیری باتوجه به اناتومی بدنت رژیمای یه دفعه ای وزنو میاره پایین جالب نیس❤ ان شاالله همه به وزن ایده المون برسیم😊امین😎

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
صبحانه تخم مرغ آب پز یک عدد با یه لیوان شیر بخور .ساعت ده یه دونه میوه ویه لیوان چای بخور.نهار گوشت ...

تو میتونی عزیزممم 

دوباره شروع کن 

ممنوون 

مرغ چطور درست میکنی که هم رژیمی باشه هم بوی ضُخم نده 

سلاام عزیزم❤ سوپ کلم 😊 برنجو نونو کمش کنی مواظب کالری غذاهایی که میخوری باش ادم دلش میخواد اوایلش س ...

ان شاالله 

ممنوون از راهنماییتتت😍

تو میتونی عزیزممم  دوباره شروع کن  ممنوون  مرغ چطور درست میکنی که هم رژیمی باشه هم ...

مرغ با سیر فلفل دلمه پیاز هویچ وادویه میزارم آبپز بشه بعد میزاشتم تو روغن خودش برشته بشه برای اینکه بو نده آخر پخت بهش زعفرون آبکرده بزن عالی میشه کم کم به طعمش عادت میکنی عزیزم.الهی بهترینها سهم قلب مهربونت باشه گلمـــــ 

عشق همان چیزی است که به شما این امکان را میدهد که بعد از هر سختی بارها و بارها متولد شوید.