2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم از زندگی یکی بیاد راهنمایی کنه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2188 بازدید | 62 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیشبم موقع خواب گفتم چیزی شده چرا اینطوری شدی گفت هیچی باز پیله کردم گفت نمیدونی خودت گفتم نه تو بگو ...

خب چیکار کردی؟

بهش بگو اگر ازم ناراحتی باید بهم بگی

این شرط دوست داشتنه

دیشبم موقع خواب گفتم چیزی شده چرا اینطوری شدی گفت هیچی باز پیله کردم گفت نمیدونی خودت گفتم نه تو بگو ...

ا وااااا چرا خوب 😮

پس بشین مرور کن 

حرفی به جاری خواهر و مادرش😧😥 زدی 

یا اینکه کاری بدون اجازه و مشورتش 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

دیشب هر چی کردم نگفت منم گفتم تو حرف نمیزنی منم دیگه باهات حرف نمیزنم تا صب خوابم نبرد قلبم درد میکرد هی نفس عمیق میکشیدم

اخرم میاد ی چیز چرت میگه

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
نه والا هیچی ی روز نهار خورد رف خیلی خوب بودیم شبش رفتیم خونه مادرش اینا از موقعی ک برگشتیم میخاس من ...

و باز هم دست های پنهان مادرشوهر 

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
ا وااااا چرا خوب 😮 پس بشین مرور کن  حرفی به جاری خواهر و مادرش😧😥 زدی  یا اینکه کاری ...

ن بابا اصلا هر چی فک میکنم هیچی

حتما ازیه چیزی ناراحته و نمیخاد تورو ناراحتم بکنه....بزارش ب حال خودش ..حرف نزن بزارکم کم حالش جا بیاد مطمعنا خودش باهات حرف میزنه...بهش گیرنده ک چرا حرف نمیزنی و چی شده ّ....شوهرمنم موقع ک مشکلی یا قرضی وامی چیزی داره میره تو لاک خودش ..راحتش بزار بیشتر موقعیت برا تنهاییش پیش بیار

میگه چن روز اینجورم حوصله ندارم

واسه من حوصله نداره

بخدا بیشتر واسه خودم ناراحتم نه اون نمیخام اینطوری حرص بخورم نمیتونمم بی تفاوت باشم

ول کن بابا  میخوای بشینی فک کنی ببینی چیکار کردی؟ مگه بچس این حرفو میزنه مث ادم بیاد بگه فلان ...

فک کردم البته فک کردن نمیخاد که

منم نظر تو رو دارم ولی ی حال چرتی دارم هی ب خودم میگم ولش کن ولی نمیتونم